Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Biletul zilei (03.11.2023). Câștigăm 284 de lei cu două ponturi

Al Hilal

Biletul zilei de azi (03.11.2023) combină două prognosticuri din Premier League – Arabia Saudită. Betmag vă prezintă, în rândurile următoare, meciurile selectate și cu care credem că pariorii pot da lovitura la final de săptămână. Spor la bani!


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Toți banii pe Al Hilal

Al Hilal are ca obiectiv să-și prelungească seria de 16 meciuri fără eșec în toate competițiile atunci când se va deplasa pentru a înfrunta pe Al Fateh. În timp ce oaspeții se află, în prezent, în fruntea clasamentului, cu 29 de puncte, gazdele sunt pe locul 4, cu șase puncte mai puțin. Al Fateh a fost o echipă puternică în campionat până acum, iar cu Al Hilal își poate demonstra valoarea. Cu toate acestea, oaspeții se află într-o formă excelentă în acest moment și este greu de crezut că nu vor obține, vineri, victoria. Ne așteptăm, totuși, la un meci cu faze de poartă. Al Hilal câștigă și peste 2.5 goluri” are cotă 1.62.

Al Fateh – posibilă formație de start:

Rinne; Baattia, Saadane, Al-Harbi, Denayer; Bendebka, Mukhtar, Alhassan; Batna, Tello, Zelarayan

Al Hilal – posibilă formație de start:

Bono; Abdulhamid, Koulibaly, Al Bulaihi, Al-Shahrani; Kanno, Neves, Malcolm, Milinkovic-Savic, Al-Dawsari; Mitrovic

Al Ittihad e favorită

Al Shabab și Al Ittihad, două echipe care au nevoie de un rezultat pozitiv, se vor înfrunta, vineri, în etapa a 12-a. Gazdele intră în meci de pe locul 11, cu 12 puncte, în timp ce oaspeții ocupă, în prezent, poziția a 6-a, cu 21 de puncte. Niciuna dintre echipe nu a câștigat în etapa trecută. Al Shabab a pierdut, în deplasare, cu Abha (1-2), în timp ce Al Ittihad a remizat, pe teren propriu, cu Al Hazem (2-2). Al Ittihad luptă pentru titlu și în acest sezon și, în mod normal, nu ar mai trebui să mai facă pași greșiți. Credem că oaspeții se vor impune, după un meci echilibrat. Al Ittihad câștigă” are cotă 1.75.

Al Shabab – posibilă formație de start:

Kim; S. Al Yami, Al-Sharari, Saiss, F. Al-Yami; Alqahtani, Cuellar, Banega; Carlos, Diallo, Bahbri

Al Ittihad – posibilă formație de start:

Grohe; Hawsawi, Kadesh, Felipe; Al-Shanqeeti, Kante, Coronado, Al-Farhan, Bamsaud; Al Shammari, Benzema

Biletul zilei (03.11.2023)

Biletul zilei (03.11.2023)

Joacă responsabil!

Agenții autorizate