Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei 03.06.2018. Serie A pe biletul zilei de astăzi

Publicat

pe

Biletul Zilei 03.06.2018. Am analizat pentru biletul nostru două partide ce se dispută în prima ligă din Brazilia, astăzi de la ora 22:00.

Biletul Zilei 03.06.2018

Bahia – Gremio. Gazdele au început extrem de slab campionatul, sunt abia pe locul 17 (loc retrogradabil), cu opt puncte și au un golaveraj negativ de 6-11. În ultimele cinci etape au un bilanț destul de slab: trei înfrângeri, un rezultat de egalitate și o victorie. În cele patru partide de pe teren propriu sunt neânvinși, având două victorii și două egaluri, cu un golaveraj total de 6-2. În partidele disputate de Bahia se marchează o medie de 2,1 goluri per meci.


Ia bonusul automat de 500 RON oferit de Betano și pariază acest bilet!


Gremio este la jumătatea clasamentului pe locul nouă, cu 13 puncte și un golaveraj total de 8-3. În ultimele cinci etape sunt neânvinși având un bilanț de trei egaluri și două victorii. Din partidele disputate în deplasare Gremio a obținut șapte puncte și au un golaveraj total de 3-2 după patru jocuri disputate. În partidele disputate de Gremio se marchează o medie de 1,4 goluri per meci.

Biletul Zilei 03.06.2018

Santos – Vitoria. Gazdele au început dezastruos campionatul fiind pe locul 18 în clasament cu șase puncte și având un golaveraj total de 6-11. În ultimele trei etape consecutive au înfrângeri pe linie, iar golaverajul acestor meciuri este dezastruos (0-4). În meciurile disputate pe teren propriu au reușit doar patru puncte, după patru etape disputate și au un golaveraj total de 7-8. În partidele disputate de Santos se marchează o medie de  2,4 goluri per meci.

Oaspeții sunt pe locul 16 în clasament cu opt puncte câștigate și au un golaveraj total de 13-15. În ultimele patru partide au un bilanț excelent: două victorii, un egal și o singură înfrângere. Din meciurile disputate în deplasare, Vitoria s-a întors cu patru puncte, după patru etape disputate și au un golaveraj total de 6-7. În partidele disputate de oaspeți se marchează o medie de 3,5 goluri per meci.


betmag.ro îți oferă întotdeauna cele mai bune cote la pariuri sportive.

betmag.ro iti multumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii