Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei 04.05.2019. Se poate decide titlul

Liverpool

Și în Anglia, dar și în Germania. Liverpool trebuie să se gândească bine, are meci cu Barcelona în Champions marți, iar azi are nevoie de victorie la Newcastle.

Biletul Zilei de sâmbătă, 4 mai 2019

„Cormoranii” au dominat Barcelona la ea acasă, însă scorul final a fost de 3-0 pentru Messi și compania. Catalanii nu au mai fost așa dominați de foarte mult timp, sinceri să fim nici nu mai ne aducem aminte cine a dominat pe Barcelona la ea acasă, într-o asemenea manieră. Liverpool se întoarce la campionatul Angliei, City are meci acasă cu Leicester, iar „cormoranii” vor să jumulească „coțofenele”. Meciul se anunță unul foarte intens, Benitez plecând cu un gust amar de la Liverpool acum ceva timp.

Biletul zilei fotbal 4 mai 2019

Liverpool are capacitatea necesară de a gestiona această situație, doar că trebuie să nu își piardă și ultima picătură de energie la acest meci. Cu Newcastle, Liverpool trebuie să joace extrem de inteligent. Bayern a scăpat de înfrângere în etapa trecută, Nurnber s-a dovedit un adversar foarte puternic. Bayern are meci cu Hannover, echipă ce ocupă ultimul loc din clasament, dar care vine după două rezultate pozitive și încă speră la locul de baraj. Dortmund a pierdut duelul cu Schalke și acum trebuie să se concentreze pe deplasarea de la Bremen.

Doar că Bremen este un fel de Newcastle pentru Liverpool. Bremen este neînvinsă de opt etape în campionat, iar acest lucru le dă frisoane celor de la Dortmund. Totuși, Bremen vine după trei înfrângeri consecutive, iar acest lucru le-a dat moralul peste cap gazdelor. Liverpool are nevoie de victorie, egalul nefiind de folos, Bayern pare că se poate impune lejer cu Hannover, iar Dortmund are șanse mici la trei puncte cu Bremen. Toate trei meciurile sunt extrem de complicate, trebuie să alegem cu grijă pronosticurile.

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii