Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei 04.09.2018. Rafa Nadal și echipa lui Dobrin, pentru o cotă beton

Publicat

pe

Rafa Nadal

Biletul Zilei 04.09.2018. Ne-am uitat pentru biletul principal al zilei, peste două evenimente total diferite, US Open și liga a doua din România sunt alegerile de astăzi.500 lei bonus automat pentru Cupa Mondială de la Betano. Click aici pentru a-l activa acum


Biletul Zilei 04.09.2018

Nadal a jucat trei meciuri și un pic până acum, în primul tur a beneficiat de retragerea conaționalului său David Ferrer. Rafa câștigase setul unu cu 6-3, iar în setul doi, la scorul de 4-3 pentru Ferrer, acesta din urmă s-a retras acuzând o accidentare. Pentru Rafa au urmat trei jocuri extrem de bune, în care a trecut pe rând de: Pospisil, Khachanov și Basilashvili.

Austriacul nu prea a stat la discuții cu nimeni până acum, Thiem a trecut pe rând de: Basic, Johnson, Fritz și Anderson. De la jucătorul din Africa de Sud ne așteptam la mai mult, dar acesta nu a făcut față tăvălugului numit Thiem.

Biletul Zilei 04.09.2018

În acest sezon, cei doi jucători s-au mai întâlnit de trei ori, de două ori s-a impus Rafa (Monte Carlo și French Open), iar un meci a fost câștigat de Thiem (Madrid), toate partidele fiind pe zgură, suprafața preferată a spaniolului.

FC Argeș a început destul de poticnit noul sezon, este una din cele trei echipe neânvinse până acum, dar are două victorii și două rezultate de egalitate. Victoriile sunt cu: Metaloglobus și Balotești. Iar rezultatele de egalitate cu: Pandurii și Chindia Târgoviște. Echipa condusă de Emil Săndoi are un golaveraj foarte bun, șase goluri marcate și doar două primite.

Energeticianul se anunță ca o echipă extrem de periculoasă sezonul acesta, oaspeții poate că nu au puterea de a promova, dar vor arbitra lupta la promovare cu siguranță. Energeticianul are până acum trei victorii și o înfrângere, iar golaverajul echipei oaspete este de 10-7, în toate meciurile oaspeților s-au marcat de fiecare dată peste 2,5 goluri per joc.


Biletul Zilei este rubrica unde vei găsi pronosticurile noastre de încredere

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii