Urmareste-ne

Ponturi Anglia

Biletul zilei (05.04.2022). Două meciuri din Championship pentru 556 de lei

Millwall țintește play-off-ul în Championship

Pentru biletul zilei de marţi, 05.04.2022, am selectat două partide, ambele din Championship – liga secundă din Anglia. Cu o cotă totală de 3,71, pariorii pot profita din punct de vedere financiar. Betmag vă prezintă, în rândurile următoare, pronosticurile selectate.

Goluri în Millwall – Swansea City

Millwall are nevoie disperată de victorie în meciul cu Swansea City. Gazdele sunt pe locul 10 în clasament, la patru puncte distanță de play-off. În etapa anterioară, Millwall a remizat, 2-2, pe terenul lui Luton. De partea cealaltă, Swansea City este pe locul 16, la 11 puncte de play-off. În meciul din weekend a reușit o victorie spectaculoasă, în deplasare, cu Cardiff City, 4-0. Anticipăm o partidă cu goluri, având în vedere ultimele evoluții ale celor două echipe. “Ambele marchează” are cotă 1.90.

Miza pe Luton Town

Cu Peterborough United, în deplasare, Luton Town va forța victoria, pentru a-și consolida locul de play-off. Oaspeții sunt, în prezent, pe locul 4 în clasament, cu trei puncte în fața poziției a 7-a, Nottingham Forest. De partea cealaltă, Peterborough este pe ultimul loc, la opt puncte în spatele lui Reading, locul 21. Luton are nevoie de cele trei puncte și mizăm că vor reuși să le și obțină. “Luton Town câștigă” are cotă 1.95.

Biletul zilei (05.04.2022)

Biletul zilei (05.04.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate