Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei 05.06.2018. Două propuneri pentru o cotă de control

Biletul Zilei 05.06.2018. Tichetul de astăzi este format din două meciuri amicale între echipele naționale, care ne oferă o cotă de 2.04. Vorbim despre România – Finlanda și despre Luxembourg – Georgia.

Biletul Zilei 05.06.2018

România – Finlanda. Prima reprezentativă a țării noastre încheie astăzi pregătirile pentru Liga Națiunilor. Dă piept cu Finlanda, la Ploiești, într-un meci în care selecționerul Cosmin Contra încearcă să testeze cât mai mulți jucători pentru campania în cea mai nouă competiție UEFA. Încrederea este la cote maxime în sânul echipei naționale, cu atât mai mult cu cât rezultatele au fost peste așteptări în mandatul lui Contra. În cele șapte meciuri, România a înregistrat cinci victorii, o remiză și o înfrângere.

Haideți să zăbovim puțin asupra acestor rezultate. Tricolorii au încheiat preliminariile pentru Cupa Mondială cu Cosmin Contra pe bancă și au adunat patru puncte din disputele cu Kazahstan (3-1) și cu Danemarca (1-1). Calificarea era însă deja pierdută. Au urmat cinci meciuri amicale, în care rezultatele au fost peste așteptări. Seria a început cu o victorie entuziasmantă în fața Turciei, scor 2-0, apoi a venit un eșec drastic în fața Olandei, scor 0-3. Dincolo de rezultat, jocul tricolorilor nu a fost însă atât de slab. Au rezistat foarte bine în prima repriză, încheiată 0-0. De atunci s-au mai disputat trei meciuri amicale, toate câștigate de tricolori: 2-1 cu Israel, 1-0 cu Suedia și 3-2 cu Chile.


Ia bonusul automat de 500 RON oferit de Betano și pariază acest bilet!


Contra Finlandei, România are un palmares impecabil. Nu a pierdut niciodată în cele 10 meciuri directe disputate, a înregistrat șapte victorii și trei remize. Cu o remiză s-a terminat și ultimul meci direct. În octombrie 2015, România și Finlanda au făcut 1-1 pe Arena Națională, cu un gol marcat de Hoban în prelungiri. A fost meciul care i-a dus pe tricolori la Campionatul European din Franța.

Biletul Zilei 05.06.2018

Luxembourg – Georgia. Al doilea meci de pe biletul de azi le pune față în față pe Luxembourg și pe Georgia, două echipe din lumea a treia a fotbalului european. Tocmai de aceea ne-am îndreptat atenția către un pariu pe goluri – sub 3.5. E lesne de înțeles de ce am ales această cotă dacă privim rezultatele recente ale celor două echipe. Luxembourg nu mai este demult acea echipă mică pe care toate forțele Europei o umpleau de goluri. În preliminariile pentru Cupa Mondială a avut doar două meciuri cu goluri multe, 0-8 cu Suedia și 0-5 cu Olanda, meciuri care aveau însă o importanță deosebită pentru adversari. La fel este și cazul georgienilor, care au avut de asemenea doar două meciuri cu patru sau mai multe goluri: 2-2 cu Moldova și 1-3 cu Serbia.


betmag.ro îți oferă întotdeauna cele mai bune cote la pariuri sportive.

betmag.ro iti multumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii