Urmareste-ne

Ponturi Champions League

Biletul zilei (05.07.2022). Două meciuri pentru 532 de lei

Malmo vrea în Liga Campionilor

Pentru biletul zilei de marți, 05.07.2022, am selectat două partide, din UEFA Liga Campionilor – calificări. Cu o cotă totală de 2.66, pariorii pot profita din punct de vedere financiar, la început de săptămână. Betmag vă prezintă, în rândurile următoare, pronosticurile selectate.

Miza pe Malmo

Malmo, campioana Suediei, are ca obiectiv calificarea în grupele Ligii Campionilor, iar Vikingur Reykjavík, deținătoarea titlului în Islanda, este primul obstacol. Pentru a ajunge în această fază, islandezii au depășit pe FCI Levadia și Inter Club d’Escalades. Vikingur Reykjavík a avut victorii succesive până la disputa de marți seară, însă anticipăm că Malmo se va impune fără probleme, în urma unui meci spectaculos. “Malmo câștigă și peste 2.5 goluri în meci” are cotă 1.75.

Shamrock Rovers e favorită

Shamrock Rovers, campioana Irlandei, își începe campania în Liga Campionilor cu Hibernians Paolo, deținătoarea titlului în Malta. Gazdele vor încerca să profite la maxim de avantajul terenului propriu, pentru a-și asigura liniștea în perspectiva meciului retur, de săptămâna viitoare. Pe Tallaght Stadium, irlandezii sunt o formație redutabilă și tindem că credem că nu vor avea probleme în a obține victoria marți seară. “Shamrock Rovers câștigă și peste 1.5 goluri în meci” are cotă 1.52.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate