Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei (05.11.2023). Două meciuri pentru 365 de lei

Liverpool, favorită certă cu Luton Town

Biletul zilei de duminică (05.11.2023) combină două pronosticuri din Top 5 campionate, din Premier League, respectiv League 1. Betmag vă arată ce puteți paria în confruntările Luton – Liverpool și Nice – Rennes, programate duminică, 5 noiembrie.

FĂ-ŢI CONT LA MAXBET ŞI AI 800 LEI BONUS

Liverpool, favorită în duelul cu nou-promovata Luton Town

Primul meci de pe biletul zilei (05.11.2023) este cel dintre Luton Town și Liverpool, programat de la ora 18:30, în etapa a 11-a din Premier League. Gazdele, nou-promovate în Premier League, au o singură victorie (în deplasare!) și două remize în actuala ediție de campionat și cu cele cinci puncte acumulate ocupă loc retrogradabil. În ultimele patru etape, echipa lui Rob Edwards a scos un singur punct, din remiza din deplasare cu Nottingham, scor 2-2.

De partea cealaltă, Liverpool se află pe locul 4, cu 23 de puncte, dar poate urca până pe locul secund, poziție pe care va staționa cel puțin până luni seara, când va juca Tottenham Hotspur. Echipa lui Jurgen Klopp este neînvinsă în ultimele șase meciuri și vine după patru victorii la rând în toate competițiile. În mod normal, nu are cum să piardă pe terenul nou-promovatei, de unde se poate întoarce cu toate cele trei puncte și fără gol primit. „Nu marchează ambele” are cotă 2.04.

bonus de bun venit Maxbet

Fluier de start la pariuri: bonus de bun venit Maxbet de 100% la prima depunere, până la 800 lei

Balanța înclină în favoarea gazdelor în Nice – Rennes

Celălalt meci de pe biletul zilei (05.11.2023) este cel dintre Nice și Rennes, programat de la ora 21:45, în etapa a 11-a din Ligue 1. Nice este neînvinsă în actuala ediție de campionat, fiind pe primul loc după zece etape. Depășită provizoriu în acest weekend de PSG, care s-a impus cu Montpellier, echipa lui Francesco Farioli își joacă șansa de a reveni în fruntea ierarhiei. Șase victorii și patru remize au bifat gazdele până acum, iar cele patru goluri primite fac din Nice echipa cu cea mai bună apărare din Ligue 1.

De partea cealaltă, Rennes este angrenată pe mai multe fronturi, iar eforturile din cupele europene s-au răsfrânt asupra evoluției din campionat. Echipa lui Bruno Genesio se află la jumătatea ierarhiei în Ligue 1, pe locul 9, cu 12 puncte, și nu s-a mai întâlnit cu succesul în campionat din 1 octombrie, când o învingea pe Nantes, cu 3-1. Rennes are o singură victorie în ultimele cinci meciuri în toate competițiile. În actuala ediție de campionat, nu are nicio victorie externă, înregistrând trei remize și o înfrângere în cele patru deplasări de până acum. În confruntarea cu Nice, un rezultat de egalitate nu ar fi surprinzător, însă gazdele au o motivație suplimentară de a-și trece în cont toate cele trei puncte. „PSF 1” are cotă 1.79.

Biletul zilei (05.11.2023)

Biletul zilei (05.11.2023)

 

Nu rata bonusurile de la MAXBET!

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBetcasa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești bonus 100% până la 800 de lei la prima depunereAi totodată MaxBonus pe biletele tale pre-meci. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

MAXWEEKENDS: JOCI 4 ZILE, IEI 100 LEI BONUS

MAXWEEKENDS

MaxWeekends: joci 4 zile, iei 100 de lei bonus! Doar la Maxbet

Joacă responsabil!

Agenții autorizate