Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei 05.12.2018. O seară cu mult fotbal

Tottenham

Pentru astăzi avem de unde alege, fotbalul este la putere și sperăm că și inspirația noastră a fost la înălțime. Meciuri interesante pe biletul nostru, să fie verde.

Lyon are o șansă bună în partida cu Rennes, oaspeții nu prea sunt într-o formă bună. Lyon este neînvinsă de cinci etape consecutive, a acumulat 28 de puncte până acum, golaverajul este de 26-18, iar în ultimele trei jocuri de acasă cu Rennes, a avut probleme de fiecare dată.

Lyon se simte bine în meciurile de acasă din acest sezon, iar golaverajul de 13-5 ne indică faptul că primește gol destul de greu. Rennes nu a mai pierdut un meci în deplasare, de patru etape consecutive, iar golaverajul în acest gen de partide este de 12-14.


Biletul Zilei 05.12.2018


Biletul Zilei 5 decembrie 2018. Fulham – Leicester

Rennes a câștigat două din ultimele trei deplasări de la Lyon și a marcat de patru ori în aceste partide. Tottenham vine după înfrângerea din derby-ul nordului Londrei, iar acest lucru trebuie să afecteze în oarece măsură jocul de azi, plus că la jumătatea săptămânii viitoare au jocul decisiv din Champions cu Barcelona.

„Sfinții” nu prea se regăsesc în acest sezon, sun abia pe locul 18 (loc retrogradabil), iar ultima victorie din Premier League, datează din 1 septembrie. Southampton are patru înfrângeri și un rezultat de egalitate, în ultimele cinci etape disputate în deplasare și un golaveraj de 6-16.

Biletul Zilei 05.12.2018. Lyon – Rennes

Claudio Ranieri își înfruntă creația, Fulham are meci acasă cu Leicester. Fulham vine după o înfrângere la Chelsea, dar echipa lui Ranieri a practicat un fotbal foarte bun. Leicester este neînvinsă de cinci etape consecutive, iar în jocurile din deplasare se simt foarte bine.

Leicester a acumulat zece puncte în deplasare și are un golaveraj de 10-11. Fulham are mare nevoie de cele trei puncte și credem că Ranieri o să joace la victorie acest meci.

Dacă îți plac pronosticurile și biletele noastre, URMĂREȘTE-NE și pe FACEBOOOK

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii