Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei (06.07.2022). Ne triplăm banii în Copa Libertadores

În această săptămână avem meciuri decisive pentru calificarea în sferturile de finală ale Copei Libertadores. Două dintre meciurile manșei secunde din optimi sunt cuprinse pe biletul zilei propus de Betmag. Iată ce trebuie să pariați în Colon Santa Fe – Talleres Cordoba și Palmeiras – Cerro Porteno pentru a vă tripla banii.

GG în duelul argentinian Colon Santa Fe – Talleres Cordoba

Primul meci de pe biletul zilei reprezintă un duel sută la sută argentinian, Colon Santa Fe – Talleres Cordoba. În tur, cele două echipe au încheiat la egalitate, 1-1. Pentru echipa din Santa Fe se prelungea dezamăgirea, Colon ajungând între timp la 13 meciuri consecutive fără victorie în deplasare. Pentru o echipă care nu-și creează multe ocazii de gol, cei de la Colon fac o treabă grozavă în a închide acele spații periculoase în terenul lor, primind un gol sau scăpând fără gol în fiecare dintre ultimele șase jocuri.

De cealaltă parte, dacă pe plan intern nu excelează, Talleres Cordoba a arătat în schimb că poate concura cu unele dintre cele mai experimentate cluburi din America de Sud. În faza grupelor, a reușit o remiză contra vicecampionilor Copei Libertadores din 2021, Flamengo, pierzând doar una din cele șapte întâlniri de până acum în această competiție. Are un avantaj fragil după meciul tur și va căuta să puncteze și la Santa Fe, unde gazdele sunt obligate să marcheze pentru a spera în calificare. „Ambele marchează” are cotă 1.92.

Încă un succes pentru Palmeiras

Celălalt meci de pe biletul zilei este Palmeiras – Cerro Porteno. Actualul lider al campionatului Braziliei a luat o opțiune serioasă la calificarea în sferturi încă din primul tur. Palmeiras s-a impus cu 3-0 în Paraguay, în fața celor de la Cerro Porteno și e cu un picior în sferturile de finală ale Copei Libertadores. Palmeiras vine după înfrângerea de pe teren propriu din derby-ul cu Athletico Paranaense, scor 0-3, rezultat în urma căruia avansul din Serie A s-a redus la două puncte. În schimb, după înfrângerea din prima manșă a optimilor Copei Libertadores, Cerro Porteno s-a impus în campionat cu 1-0 în meciul cu Tacuary. Îi va fi însă imposibil să întoarcă rezultatul în returul de la Sao Paulo, unde mizăm pe un nou succes al brazilienilor. „1 și sub 3,5 goluri” are cotă 1.79.

Biletul zilei (06.07.2022)

Biletul zilei (06.07.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate