Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei 06.08.2018. Începm săptămâna cu o cotă excelentă

Publicat

pe

Biletul Zilei 06.08.2018. Luni se termină ultimele meciuri din rundele weekendului, iar de marţi revin meciurile din cupele europene. 500 lei bonus automat pentru Cupa Mondială de la Betano. Click aici pentru a-l activa acum

Biletul Zilei 06.08.2018
Dukla Praga – Bohemians 1905 Peste 1,5 goluri @ 1.33
Viitorul – FC Voluntari Peste 1,5 goluri @ 1.30
Gaz Metan – Dinamo Peste 1,5 goluri @ 1.33
Curs final: 2.29


Biletul Zilei 06.08.2018

Primul meci de pe bilet este cel dintre Dukla Praga şi Bohemians 1905, duel între două echipe de mâna a doua din prima ligă din Cehia. Gazdele nu au reuşit să obţină niciun punct după primele două meciuri, iar apărarea a arătat probleme mari, primind nu mai puţin de opt goluri în 180 de minute. De partea cealaltă, Bohemians are trei puncte, după ce s-a impus la limită în faţa celor de la Slovacko, scor 2-1. Acum, ne aşteptăm să vedem un meci echilibrat, între două rivale din Praga, aşa că pronosticul nostru pentru acest duel este pe minimum două goluri înscrise.

Biletul Zilei 06.08.2018

Al doilea meci de pe bilet este cel dintre Viitorul şi FC Voluntari. Elevii lui Hagi nu stau foarte bine, iar acum au nevoie de victorie pentru a spăla ruşinea din Europa League, unde au fost eliminaţi de Vitesse fără prea multe şanse. În această rundă Viitorul primeşte vizita celor de la FC Voluntari, aşa că ne aşteptăm să vedem un meci dominat de gazde. Fiind totuşi început de sezon, recomandăm să pariaţi cu grijă şi să alegeţi un pronostic pe minimum două goluri înscrise.

Închidem biletul de joc cu partida dintre Gaz Metan şi Dinamo. Ambele formaţii au început foarte bine campionatul, reuşind să aibă patru puncte după două meciuri. Mai mult, jocurile sunt foarte spectaculoase, toate cele patru jocuri de care vorbim având goluri de ambele părţi. Acum, ne aşteptăm să vedem din nou un duel în care echipele ies la joc, aşa că alegerea unui pronostic de tipul „peste 1,5 goluri” considerăm că este cea mai inspirată.


Biletul Zilei este rubrica unde vei găsi pronosticurile noastre de încredere

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii