Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei (06.11.2023). Două meciuri pentru 282 de lei

Torino a câștigat greu ultimul meci din Serie A
Torino a câștigat greu ultimul meci din Serie A

Biletul zilei de azi (06.11.2023) combină două pronosticuri din Top 5 campionate, din Serie A, respectiv La Liga. Am inclus cele două meciuri care încheie etapele din Italia și Spania pe un bilet cu o cotă totală de 2,82. Betmag îți arată ce poți paria în cele două meciuri pentru a avea șansa de a face profit la început de săptămână.

Echilibru în Serie A, în Torino – Sassuolo

Primul meci de pe biletul zilei (06.11.2023) este cel dintre Torino și Sassuolo, programat de la ora 21:45, în etapa a 11-a din Serie A. Gazdele s-au impus în ultima etapă la limită în deplasare, 1-0 la Lecce, rezultat care a pus capăt unei serii de cinci meciuri fără succes în campionat pentru echipa lui Ivan Juric. Torinezii vin însă după eliminarea din Cupa Italiei, fiind învinși după prelungiri de Frosinone, în șaisprezecimi.

În schimb, Sassuolo merge mai departe în Coppa Italia, după ce a trecut cu noroc de Spezia, la lovituri de departajare, în timpul regulamentar și după cele două reprize de prelungiri scorul fiind egal, 0-0. Dar în Serie A, Sassuolo este fără victorie în ultimele patru etape, bifând două remize și două înfrângeri. Torino și Sassuolo sunt vecine de clasament, pe locurile 13 și 14, despărțite de un singur punct. Directele recente dintre cele două echipe au fost echilibrate și, cel mai probabil, își vor împărți punctele. „PSF X” are cotă 1.71.


„X” în ultimele trei directe dintre Getafe și Cadiz

Celălalt meci de pe biletul zilei (06.11.2023) este cel dintre Getafe și Cadiz, programat de la ora 22:00, în etapa a 12-a din La Liga. Getafe vine după cinci remize consecutive în campionat și ocupă locul 12, cu 12 puncte. Nici Cadiz nu a câștigat în ultimele cinci etape, dar a suferit trei înfrângeri în acest interval și se află pe locul 16, cu 10 puncte, la trei lungimi de retrogradare.

Ambele echipe au jucat săptămâna trecută în Cupa Regelui, avansând mai departe în competiție. Dar dacă Getafe s-a impus fără probleme  cu un neverosimil 12-0 în fața modestei Tardienta, în schimb, Cadiz a avut nevoie de lovituri de departajare pentru a trece de Badalona Futur. Getafe și Cadiz revin în La Liga, unde la ultima lor întâlnire, din martie 2023, au remizat, scor 2-2. De altfel, ultimele trei directe au avut „X” la final, un posibil deznodământ și luni seara. „PSF X” are cotă 1.65.

Biletul zilei (06.11.2023)

Biletul zilei (06.11.2023)

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate