Urmareste-ne

Ponturi Anglia

Biletul zilei (07.03.2022). Dai lovitura cu Liga 1 și Premier League!

Tottenham nu mai poate face pași greșiți în campionat

Pentru biletul zilei din 7 martie, am selectat două partide, din Liga 1 și Premier League. Cu o cotă totală de 2.43, pariorii își pot rotunji substanțial veniturile, la început de săptămână. Betmag vă prezintă, în continuare, ponturile.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Meci strâns la Botoșani

FC Botoșani și FC Argeș se înfruntă în etapa cu numărul 30 din Liga 1. Cele două formații sunt în luptă directă pentru ultimul loc de play-off. Pentru a termina pe poziția a 6-a, gazdele au și varianta egalului. În schimb, oaspeții trebuie neapărat să învingă pentru a ajunge în play-off. În tur, FC Botoșani s-a impus cu 1-0. Acum anticipăm un meci echilibrat. “Egal la pauză sau la final” are cotă 1.55.

Miza pe Tottenham

Tottenham va fi gazda lui Everton, luni seară. La mijlocul săptămânii, echipa lui Antonio Conte a fost eliminată, surprinzător, din Cupa Angliei, de Middlesbrough. În fața propriilor fani, Tottenham vrea să spele rușinea cu o victorie în fața lui Everton. “Caramelele” au pierdut fiecare dintre ultimele trei meciuri jucate pe teren străin. Mizăm pe o victorie a gazdelor, care se bazează pe revenirile lui Bentacur și Lucas. Tottenham câștigă” are cotă 1.57.

Agenții autorizate