Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei (07.07.2022). Ne triplăm banii în Conference League

Două meciuri din primul tur preliminar al Conference League alcătuiesc biletul zilei din 7 iulie propus de Betmag. Iată ce trebuie să pariați pentru a vă putea tripla banii.

1 solist în Buducnost – Llapi

Deschidem biletul zilei cu meciul dintre Buducnost și KF Llapi. Gazdele au terminat pe locul al doilea în campionatul Muntenegrului, de partea cealaltă, Llapi a terminat pe locul 4 în Kosovo, cu patru înfrângeri în ultimele patru etape. De altfel, finalul de campionat din Kosovo a fost „ciudat”, cu echipele din a doua jumătate a clasamentului adunând foarte multe puncte în fața favoritelor. Ambele echipe sunt câștigătoare de Cupă în țările lor, iar cel puțin teoretic gazdele au prima șansă. Pe lângă avantajul terenului propriu, muntenegrenii au și un lot mai valoros.

Un ochi aruncat pe transfermarkt spune că Buducnost valorează 4,83 de milioane de euro, cu un lot de 24 de jucători. De cealaltă parte, kosovarii ajung la 4,1 milioane de euro, dar cu 34 de jucători. Dueluri directe nu au fost, iar ultimele jocuri ale lor au fost toate amicale. Buducnost a bifat trei remize cu goluri în pregătire, în timp ce Llapi are un egal și o înfrângere, cu… Laci, fosta adversară a Craiovei în sezonul trecut. „1 solist” are cotă 1.80.

GG în Derry City – Riga FC

Celălalt meci de pe biletul zilei este Derry City – Riga FC. Ambele echipe sunt în plin campionat și ocupă ultima poziție a podiumului, la distanță considerabilă de lider. Derry e la 11 puncte în Irlanda, dar cu un meci în minus, în timp ce Riga e la 9 puncte în Letonia. Derry nu a mai câștigat de patru meciuri acasă (bifând patru egaluri) și a luat gol în patru dintre ele (marcând și ea). De partea cealaltă, letonii n-au mai pierdut afară de cinci meciuri (având patru victorii). Sunt șanse mari de egal în acest meci, iar dacă ar fi să recomandăm un semn, am merge pe X, dar un pariu pe goluri pare mult mai sigur. „Ambele marchează” are cotă 1.61.

Biletul zilei (07.07.2022)

Biletul zilei (07.07.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate