Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei 07.08.2018. Noi meciuri din Liga Campionilor

Publicat

pe

Biletul Zilei 07.08.2018. Cea mai tare competiţie de fotbal din Europa se pregăteşte pentru grupe. 500 lei bonus automat pentru Cupa Mondială de la Betano. Click aici pentru a-l activa acum

Biletul Zilei 07.08.2018
Astana – Dinamo Zagreb X2 @ 1.60
Malmo – MOL Vidi 1 @ 1.42
Steaua Roşie – Trnava 1 @ 1.30
Curs final: 2.95


Biletul Zilei 07.08.2018

Primul meci de pe bilet este cel dintre Astana şi Dinamo Zagreb. Croaţii au arătat un fotbal foarte bun în dubla cu Hapoel Beer Sheva, neoferindu-le nicio şansă israelienilor. De partea cealaltă, Astana a reuşit să se califice după o victorie în faţa celor de la Midtjylland, o echipă destul de modestă. Acum, ne aşteptăm să vedem o calificare a croaţilor, însă în acest meci ne aşteptăm să scoată cel puţin un egal care să îi ajute în faza următoare a competiţiei.

Biletul Zilei 07.08.2018

Al doilea meci de pe bilet este cel dintre Malmo şi MOL Vidi. Gazdele i-au eliminat pe cei de la CFR Cluj, în timp ce ungurii au scos campioana Bulgariei, Ludogoreţ. Conform loturilor, ne aşteptăm ca Malmo să meargă mai departe, aşa că recomandăm să pariaţi încă din tur pe o victorie a acestora. Cota este excelentă, 1.42, aşa că merită jucată atât single, cât şi pe un bilet cu mai multe evenimente.

Ultimul meci de pe biletul zilei este cel dintre Steaua Roşie Belgrad şi Trnava. Campioana Serbiei întâlneşte surprinzătoarea campioană a Slovaciei, care a eliminat în faza precedentă Legia Varşovia, campioana din Polonia. Acum, sârbii ştiu la ce să se aştepte, aşa că recomandăm să pariaţi cu încredere pe un succes al acestora în acest meci, mai ales că o victorie clară poate însemna rezolvarea calificării încă din tur. Cota este foarte bună, 1.30, şi nu trebuie ratată de pe biletele pe care le faceţi marti.


Biletul Zilei este rubrica unde vei găsi pronosticurile noastre de încredere

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii