Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei 08.02.2019. Fenerbahce este de neoprit

Publicat

pe

Leverkusen

Roma are parte de o deplasare lejeră, dar lucrurile se pot complica datorită tinereții lotului, la Mainz cu Leverkusen o să vedem goluri, iar Fener este pe un trend ascendent.

Romanii au mai multe goluri marcate decât Inter, Lazio, Milan, același număr precum Napoli, puțin sub Juventus, dar este abia pe locul șapte în Serie A. Aceste fapt se datorează golurilor primite, Roma a încasat până acum 30 de goluri, mult peste media echipelor enumerate mai sus. As Roma este o echipă foarte tânără, iar acest lucru afectează jocul echipei în bună măsură.


Biletul Zilei 08.02.2019


Biletul Zilei 8 februarie 2019 Mainz – Leverkusen

Romanii se pregătesc încet și sigur de duelul cu Porto din optimile Champions League, iar cu o victorie în această seară, Roma poate să revină pe locul patru în Serie A, loc de Champions League. Chievo este lanterna roșie a campionatului italian, dar a reușit să marcheze în ultimele două etape cinci goluri. Chiar și cu acest statut, de ultimă clasată, Chievo a pierdut un singur meci din ultimele cinci disputate pe propriul teren.

Biletul Zilei 08.02.2019 Chievo – AS Roma

În ultimele cinci etape de Bundesliga, în care Mainz a fost implicată, media de goluri marcate a fost de 3,4 per meci. În ultimele cinci etape de Bundesliga ale lui Leverkusen, s-a marcat o medie de 3 goluri per meci. Ultimele cinci dueluri directe cu Mainz în postura de echipă gazdă, s-au terminat de fiecare dată „GG”, iar numărul golurilor marcate a fost de peste 3,5 în fiecare meci. Fenerbahce este o echipă importantă a Turciei și rezultatele pozitive au început să vină. Fener a legat două victorii consecutive și a ajuns la cinci meciuri fără înfrângere în campionat. Pe lângă faptul că are un lot bun și este un club important, Fener este și împinsă ușor de la spate, de o forță nevăzută.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii