Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei 08.07.2018. Zi cu pauză de la competiţiile importante

Publicat

pe

Biletul Zilei 08.07.2018. Cupa Mondială şi-a stabilit semifinaliste, la Wimbledon este pauză în prima duminică, aşa că ne mutăm spre jocurile amicale din acest final de săptămână.500 lei bonus automat pentru Cupa Mondială de la Betano. Click aici pentru a-l activa acum

Biletul Zilei 08.07.2018
Zaglebie – Dinamo X2 @ 1.53
Ruch – AS Monaco Peste 3,5 goluri @ 1.40
Curs final: 2.14


Biletul Zilei 08.07.2018

Începem cu duelul amical dintre Zaglebie, din Polonia, şi Dinamo Bucureşti. Polonezii sunt la al doilea meci amical al verii, după ce l-au pierdut pe primul în faţa compatrioţilor de la Slask Wroclaw. De partea cealaltă, Dinamo a reuşit să învingă în urmă cu câteva zile o altă echipă din Polonia, Arka, scor 3-0. Acum, situaţia este puţin mai complicată pentru elevii lui Florin Bratu, deoarece joacă împotriva unei echipe mult mai valoroase, care poate oricând să înscrie. Din acest motiv, vă recomandăm să pariaţi cu prudenţă şi să mizaţi pe o dublă, în favoarea dinamoviştilor. Pentru acest pronostic primiţi o cotă excelentă, 1.53.

Biletul Zilei 08.07.2018

Al doilea duel amical este unul mult mai dezechilibrat decât primul şi pune faţă în faţa echipele Ruch, din Polonia, şi AS Monaco, din Franţa. Diferenţa de valoare dintre cele două echipe este de la cer la pământ, însă având în vedere că este un meci amical ne aşteptăm ca totuşi să nu vedem o ploaie de goluri. Cu toate acestea, cel mai indicat pariu este pe un succes la scor al echipei din Franţa, care are un lot mult mai bun, chiar dacă are câţiva jucători la Cupa Mondială. Din acest motiv, recomandăm să pariaţi pe număr de goluri, iar pentru acest duel am ales o limită de patru, iar cota este foarte bună 1.40. Acest pronostic merge pariat singur pe bilet sau chiar pe un tichet cu mai multe evenimente, cum este acesta. Jocul începe la ora 17:30, ora României.


Biletul Zilei este rubrica unde vei găsi pronosticurile noastre de încredere

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii