Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei (08.09.2023). Câștigăm 248 de lei cu două ponturi

Biletul zilei de azi (08.09.2023) combină două pronosticuri din preliminariile pentru Cupa Modială 2026 – America de Sud. Betmag vă prezintă, în rândurile următoare, meciurile selectate și cu care credem că pariorii pot da lovitura înainte de weekend. Spor la bani!


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Uruguay e favorită

Chile vine pe Estadio Centenario, vineri seară, pentru a înfrunta pe Uruguay, în runda de deschidere a preliminariilor pentru Cupa Mondială 2026. Având în vedere că șapte țări pot reprezenta acum America de Sud la turneul final, este de așteptat ca ambele națiuni să se califice. Uruguay nu a pierdut niciodată un meci acasă împotriva lui Chile în istoria sa internațională. Cu siguranță, gazdele vor forța să mențină acest record. Oaspeții sunt fără înfrângere în 2023. Vor avea, însă, viață grea departe de terenul propriu, într-o țară unde nu au învins niciodată. Uruguay câștigă” are cotă 1.70.

Festival de goluri în Brazilia

Brazilia își reia cursa pentru un potential al 6-lea trofeu la Cupa Mondială în runda de deschidere a preliminariilor pentru ediția 2026. Va înfrunta Bolivia, iar “Selecao” sunt mari favoriți. Într-o confruntare cu o reprezentativă cu una dintre cele mai slabe recorduri în deplasare din fotbalul internațional, departe de altitudinea La Paz. Bilanțul incredibil al Braziliei nu ar trebui să fie amenințat de o selecționată ca Bolivia, care este de nerecunoscut când pleacă de la La Paz. Bolivia nu a mai câștigat departe de casă în preliminarii de când a învins pe Venezuela, scor 7-1, în 1993. “Brazilia câștigă și peste 3.5 goluri” are cotă 1.46.

Biletul zilei (08.09.2023)

Biletul zilei (08.09.2023)

Joacă responsabil!

Agenții autorizate