Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei 09.02.2019. Napoli nu este AS Roma

Publicat

pe

Napoli

Toată lumea crede că dacă Fiorentina a marcat de șapte ori în poarta romanilor, o să câștige și cu Napoli, dar napoletanii sunt mult prea experimentați.

Ce este drept, Napoli are doar o victorie în ultimele cinci deplasări. Un 1-0 la Cagliari, acesta fiind și singurul gol marcat de Napoli în aceste cinci partide. Fiorentina este neînvinsă de patru etape consecutive, dar în ultimele trei etape a primit șapte goluri. Gazdele sunt o echipă la fel de neexperimentată precum AS Roma, poate și de aceea rezultatul de 7-1 în acel meci. Napoli a marcat în 12 din ultimele 14 deplasări de la Fiorentina, dar a și primit gol în 11 dintre aceste meciuri.


Biletul Zilei 09.02.2019


Biletul Zilei 9 februarie 2019 Fiorentina – Napoli

Fiorentina este echipa ce are nevoie urgentă de victorie, gazdele începând să piardă contactul cu locurile ce pot duce în Europa. Gazdele au o singură victorie în ultimele cinci etape de acasă, iar Napoli nu a marcat în ultimele două deplasări, ambele fiind la Milano. Gladbach este una din cele mai în formă echipe ale Bundesligii, gazdele au primit doar două goluri în ultimele cinci etape și în acest moment sunt pe locul 2 în clasament. Gladbach are victorii pe linie în meciurile de acasă, acumulând până acum 27 de puncte, cu un golaveraj impresionant de 25-3.

Biletul Zilei 09.02.2019 Gladbach – Hertha

Hertha este o echipă decentă de mijlocul clasamentului, iar în ultimele opt deplasări avute a marcat de fiecare dată. Hertha a scos ultimul punct la Gladbach în 2012, iar gazdele s-au impus în ultimele cinci dueluri de pe propriul teren. Lista indisponibililor este mare la Hertha, iar acest lucru o să conteze în acest duel. Arsenal are parte de o deplasare lejeră, Huddersfield nefiind o echipă ce le poate pune probleme „Tunarilor”. Arsenal a câștigat toate cele patru dueluri de până acum și a primit gol doar într-un singur meci cu Huddersfield.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii