Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Biletul zilei (09.07.2022). Două meciuri pentru 524 de lei

Dinamo Zagreb

Pentru biletul zilei de sâmbătă, 09.07.2022, am selectat două partide. Cu o cotă totală de 2.75, pariorii pot profita din punct de vedere financiar, în weekend. Betmag vă prezintă, în rândurile următoare, pronosticurile selectate.

Meci strâns între CFR Cluj și Sepsi

CFR Cluj și Sepsi se înfruntă, sâmbătă, ora 20:30, în Supercupa României. Ardelenii au cucerit titlul în ultima ediție, în timp ce covăsnenii sunt deținătorii Cupei. În ultimele zece partide directe, Sepsi s-a impus o singură dată în fața CFR-ului. Șapte victorii au revenit ardelenilor, iar două meciuri s-au încheiat la egalitate. De precizat că toate partidele au fost strânse. „Sub 2.5 goluri în meci” are cotă 1.53.

Miza pe Dinamo Zagreb

Dinamo Zagreb și Hajduk Split se întâlnesc în Supercupa Croației. Pentru acest meci, mizăm pe campioană, care în ultimul meci direct și-a învins, clar, marea rivală, scor 3-1. Dinamo Zagreb este, clar, echipa superioară. Dinamo Zagreb intră după o serie de nouă meciuri la rând fără înfrângere, în timp ce Hajduk Split nu a cunoscut gustul succesului în partidele amicale din această vară. „Dinamo Zagreb câștigă” are cotă 1.80.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate