Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei (09.07.2023). Câștigăm 262 de lei cu două ponturi

Jamaica

Biletul zilei de azi (09.07.2023) combină două pronosticuri din Gold Cup, faza sferturilor de finală. Betmag vă prezintă, în rândurile următoare, partidele selectate și cu care credem că pariorii pot da lovitura în weekend. Spor la bani!

FĂ-ŢI CONT LA MAXBET ŞI AI 25+800 LEI BONUS

Echilibru în Guatemala – Jamaica

După ce a terminat pe locul 1 în Grupa D, cu șapte puncte, Guatemala poate face istorie, o victorie cu Jamaica pe stadionul TQL ar urma să o trimită pentru prima data în semifinalele acestui turneu. În ultimul meci, Guatemala a învins pe Guadelupa, scor 3-2. De partea cealaltă, Jamaica nu a avut probleme în cea mai recentă partidă, reușind să învingă pe Saint Kitts & Nevis, scor 5-0, reușind să termine pe locul 2 în Grupa A, la egalitate de puncte cu SUA (7), dar cu golaveraj inferior. Cu excepția ultimul meci, Guatemala a fost bine organizată în defensivă, în timp ce Jamaica este o echipă bine închegată în toate compartimentele. Anticipăm un meci strâns. Sub 2.5 goluri” are cotă 1.61.

SUA e favorită

Pentru a doua oară în 21 de zile, SUA și Canada se vor întâlni pe scena internațională, de data aceasta în sferturile de finală ale Gold Cup, pe stadionul TQL de duminică. SUA a terminat pe locul 1 în Grupa A, cu șapte puncte, iar în ultimul meci a reușit o victorie convingătoare cu Trinidad & Tobago, scor 6-0. De partea cealaltă, Canada a terminat pe locul 2 în Grupa D, cu cinci puncte, după Guatemala. Pentru a ajunge în fazele eliminatorii, a învins pe Cuba, scor 4-2, în ultimul meci. Pe 18 iunie, SUA a învins pe Canada, scor 2-0. Credem că americanii nu vor avea probleme în semifinale. SUA câștigă” are cotă 1.63.

Biletul zilei (09.07.2023)

Biletul zilei (09.07.2023)

Nu rata bonusurile de la MAXBET!

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 25 lei bonus la verificarea contului şi până la 800 de lei la prima depunere. Ai totodată bonus săptămânal de până la de 250 lei pentru depuneri. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

BONUS 100% PÂNĂ LA 250 LEI LA DEPUNERE!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate