Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei 09.06.2018. Brazilia și Norvegia pe biletul de astăzi

Biletul Zilei 09.06.2018. Meciul dintre Atletico-PR și Sao Paulo ce începe de la ora 22:00 și Kristiansund vs Molde ce începe de la ora 19:00.

Biletul Zilei 09.06.2018

Atletico-PR – Sao Paulo. Gazdele au început extrem de greu campionatul și sunt pe locul 17 (loc retrogradabil), cu 9 puncte și au un golaveraj total de 10-12. În ultimele cinci etape au un bilanț slăbuț: trei înfrângeri, o victorie și un rezultat de egalitate. Pe teren propriu au două victorii și două înfrângeri și un golaveraj 9-6, după cele patru etape disputate. În partidele disputate de Atletico se marchează o medie de 2,2 goluri per meci. Oaspeții sunt pe locul șase în clasament cu 17 puncte și au un golaveraj total de 14-11.


Ia bonusul automat de 500 RON oferit de Betano și pariază acest bilet!


În meciurile disputate în deplasare au acumulat șase puncte, dar au doar o singură victorie din cinci meciuri jucate, iar golaverajul este de 7-7. În partidele disputate de Sao Paulo se marchează o medie de 2,5 goluri per meci.

Biletul Zilei 09.06.2018

Kristiansund – Molde. Gazdele de astăzi sunt pe locul zece în campionat cu 16 puncte și au un golaveraj total de 18-16. Sunt într-o ușoară revenire de formă, după două înfrângeri consecutive au urmat două victorii consecutive, în care au primit un gol și au marcat șase. În meciurile de pe teren propriu au reușit zece puncte după șase etape disputate și au un golaveraj total de 9-6. În meciurile disputate de gazde se marchează o medie de 2,8 goluri per meci. Molde este pe locul șapte în clasament cu 20 de puncte și au un golaveraj total de 19-15. În meciurile din deplasare au reușit doar cinci puncte, după cinci etape disputate și au un golaveraj total de 4-9. În meciurile disputate de Molde se marchează o medie de 2,8 goluri per meci.


betmag.ro îți oferă întotdeauna cele mai bune cote la pariuri sportive.

betmag.ro iti multumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii