Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 1 decembrie. Messi versus Simeone

Duelul dintre Atleti și Barcelona este cel mai interesant al acestei zile. Ambele cluburi nu au avut un start reușit de sezon, însă lucrurile tind să se îndrepte. Inter are parte de un duel lejer cu Spal, iar Gladbach își vrea primul loc înapoi.

Biletul Zilei, 1 decembrie

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Barcelona are deja trei înfrângeri în La Liga, un lucru greu de conceput la startul sezonului. Atletico are doar o înfrângere, dar a remizat în alte 7 etape de La Liga. Cu un asemenea bilanț, nu se poate câștiga titlul în Spania, dar nici Real nu stă prea bine. Toate echipele s-au încurcat atât de mult, încât niciuna nu se poate desprinde confortabil. Barcelona a devenit foarte dependentă de forma lui Messi. Argentinianul este unul dintre cei mai buni fotbaliști ai lumii, dar Barcelona trebuie să fie pregătită și pentru momentul când acesta o să spună „la revedere”.

Biletul Zilei, 1 decembrie

  • Inter ține pasul cu Juventus, azi urmează un nou episod, dar pare că Inter are meciul mai greu. Gazdele au primit doar 5 goluri pe propriul teren, iar atacul nu merge așa cum trebuie. Inter este o echipă extrem de concretă, nu își creează multe ocazii de gol pe parcursul unei partide, dar pe cele pe care le are, Inter le fructifică la maxim. Spal a scos doar 1 punct din deplasările de până acum ,dar asta nu înseamnă că este o echipă atât de slabă.
  • După înfrângerea de la Berlin, din meciul cu Union, Gladbach a căzut pe locul secund în Bundesliga. Gazdele au parte de un duel tare azi. Freiburg are parte de un sezon extraordinar, este pe un loc 5 meritoriu, iar oaspeții se mândresc și cu o formă de moment foarte bună. Ultimele trei dueluri directe s-au terminat în „GG”.

Biletul zilei din 01.12.2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii