Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei 1 februarie 2020. Monaco şi Roma ne aduc profit

Biletul Zilei 1 februarie 2020. Monaco şi Roma ne aduc profit. Am ales două pronosticuri în care avem mare încredere. Nimes nu e capabilă să scoată mai mult de un egal, în timp ce Sassuolo are şanse mari să marcheze în partida pe care o dispută. 

 

Pariul suprem la Sassuolo – AS Roma

  • Primul meci de pe biletul zilei 1 februarie 2020 este cel dintre Sassuolo şi AS Roma. În tur au câştigat cei de la Roma cu 4-2, duel ce s-a disputat pe Olimpico, gazdele de astăzi nereuşind să învingă în niciun meci din cele 13, au pierdut de opt ori şi au remizat în alte cinci dăţi. De partea cealaltă, oaspeţii se află pe poziţia a 4-a, ultima care duce în Champions League. Distanţa faţă de locul trei este destul de mare, de şapte puncte, astfel încât singurul rezultat acceptat este victoria. Pentru a mai spera la podium.

Nimes – Monaco, meci de X2

  • Ultima partidă de pe biletul zilei este cea dintre Nimes şi Monaco. Gazdele vin după înfrângerea cu cei de la St. Etienne, ocupând în acest moment penultima poziţie în clasament. Au doar 15 puncte după 21 de meciuri şi şanse foarte mici de a se salva de la regtrogadare. Oaspeţii au pierdut şi ei cu cei de la St. Etienne, fiind tot ultima partidă pe care disputa-o. Singura diferenţă este că a fost în cupă. AS Monaco se află în acest momentpe locul 13, cu 29 de puncte, la patru de ultimul loc de cupă europeană.
Biletul Zilei 1 februarie 2020

Biletul Zilei 1 februarie 2020

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii