Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 1 noiembrie, Turneul Campioanelor 2019. Facem profit la duelul de foc al Simonei Halep

Biletul Zilei, 1 noiembrie, Turneul Campioanelor 2019. Tichetul este compus din ultimele două partide din Grupa Violet. Simona Halep şi Karolina Pliskova se duelează pentru ultimul loc în semifinalele competiţiei, în timp ce Elian Svitolina o întâlneşte pe americanca Sofia Kenin, debutantă la WTA Finals, într-un meci fără miză.

Biletul Zilei, 1 noiembrie, Turneul Campioanelor 2019. Karolina Pliskova – Simona Halep

  • Simona Halep are un bilanţ egal la Turneul Campioanelor 2019. A câştigat după ce a întors de la 0-1 la seturi cu Bianca Andreescu, ca apoi să piardă în două seturi cu Elina Svitolina. Ceea ce o face pe fostul număr 1 mondial să fie nevoită să se impună pentru a se califica în semifinale. Duelul cu Pliskova nu va fi unul deloc uşor, însă Simo are cei îi trebuie pentru a se impune.
  • Pliskova are şi ea nevoie de victorie pentru accederea în semifinalele WTA Finals 2019. A pierdut în prima partidă contra aceleeaşi Svitolina şi a beneficiat de retragerea Biancăi Andreescu în primul set al celui de-al doilea duel. Are un palmares nu tocmai dătător de speranţe în faţa Simonei Halep, a câştigat doar trei partide din 10.

Cota excelentă la Sofia Kenin – Elina Svitolina

  • Sofia Kenin a beneficiat de retragerea Biancăi Andreescu şi va evolua fără niciun fel de presiune la Turneul Campioanelor 2019. Rezultatul va fi doar de trecut în palmares, fără să afecteze în vreun fel ceea ce se poate întâmpla în semifinalele competiţiei de la Shenzen. Americanca se află pe locul 12, a câştigat trei titluri WTA în acest an şi are o şansă foarte mare să îşi asigure şi prima victorie la WTA Finals, pe lângă prezenţă.
  • Elina Svitolina este calificată deja în semifinale de pe primul loc din Grupa Violet, după ce le-a învins pe şi pe Simona Halep şi pe Karoline Pliskova cu 2-0 la seturi. Nu credem că va risca ceva în faţa Sofiei, nici măcar energia. Se va păstra pentru faza următoare.
Biletul Zilei, 1 noiembrie, Turneul Campioanelor 2019

Biletul Zilei, 1 noiembrie, Turneul Campioanelor 2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare