Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 1 noiembrie. Viitorul a uitat să câștige

Viitorul - Astra
Viitorul - Astra

Nici fotbalul prestat de echipa lui Hagi nu mai este de un nivel ok, rezultatele din ultima vreme au compactat și mai mult clasamentul din Liga 1, iar dacă lucrurile vor continua așa, atunci Viitorul se poate teme de faptul că poate pierde locul în play-off.

Biletul Zilei, 1 noiembrie

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • În acest moment, între Viitorul, locul secund din clasament și ultimul loc de play-off, este o diferență de doar 4 puncte. În afara locurilor de play-off, sunt Dinamo, FCSB și Botoșani, toate trei sunt extrem de aproape de acest obiectiv, iar cele două mari cluburi din București, sunt și într-o formă de invidiat.
  • Viitorul a fost eliminată din Cupa României de Sănătatea Cluj, după un meci în care nici măcar nu a marcat. De două etape consecutive, Viitorul nu bate pe nimeni, dar problema este că nu joacă nici fotbal. Perspectiva pentru echipa lui Hagi, nu este una ok. Sunt anumite momnte în timpul unui joc în care Viitorul domină adversarul întâlnit, dar acestea sunt puține și lipsite de consistență.

Biletul Zilei, 1 noiembrie

  • Meciul cu Chindia lui Moldovan are darul de a regal aceste lucruri. Chindia joacă un fotbal ofensiv, nu o să se cantoneze în apărare, este exact ce are nevoie și Viitorul, mai ales că meciul se dispută la Ovidiu. Viitorul poate juca de la egal la egal cu Chindia, o poate și bate la o diferență mare, dar dacă jucătorii lui Moldovan prind o zi bună, atunci totul se schimbă.
  • Chindia a dominat FCSB în prima repriză a duelului direct, de o manieră totală. Faptul că nu a rezistat pe toată durată partidei, este o altă discuție. Dar cei de la Viitorul, dacă vor evolua sub o astfel de presiune, nu vor rezista precum cei de la FCSB. Meciul acesta poate să se transforme într-un spectacol total, ambele echipe având capacitatea de a marca de cel puțin două ori.

Biletul zilei din 01.11.2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare