Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei (10.04.2022). „Soliștii” care îți aduc banii

Pentru biletul zilei de 10 aprilie ne îndreptăm atenția spre campionatul Belgiei, unde avem ultima etapă a sezonului regular. Se anunță dispute interesante, atât în perspectiva luptei pentru titlu, cât și pentru play-off-ul Conference League. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Anderlecht și Gent se bat pentru locul 4

Ultima etapă a sezonului regular din Jupiler Pro League are miză pentru câteva echipe. Avem un duel de la distanță pentru locul 4 între Anderlecht și Gent. Locul 4 e ultimul care le permite să lupte în continuare pentru campionat și pentru o prezență în Champions League. Anderlecht ocupă această poziție, cu 61 de puncte, în timp ce Gent e o poziție mai jos, cu 59 de puncte.

Ambele au adversari modești în ultima etapă din sezonul regular. Anderlecht joacă pe terenul lui Kortrijk, echipa de pe locul 12. Nu își permite pași greșiți dacă nu vrea să iasă din Top 4. „2 solist” are cotă 1,39. În schimb, Gent joacă acasă, cu echipa de pe locul 11, Leuven, care nu a câștigat niciunul din ultimele cinci meciuri de campionat (trei înfrângeri și două remize). În acest interval, Gent a bifat patru victorii și o remiză și e favorită. „1 solist” are cotă 1,23.

Charleroi și Genk, în pericol să piardă prezența în Europa

Ne îndreptăm atenția și spre meciurile în care vor evolua Charleroi și Genk, echipele aflate pe ultimele locuri din play-off-ul Conference League. Charleroi e pe locul 7, cu 51 de puncte, iar Genk e pe locul 8, cu 48 de puncte. Dacă pierd, s-ar putea să piardă și prezența în Europa. Charleroi joacă acasă cu antepenultima clasată, Waregem. Ambele echipe au pierdut runda trecută: Charleroi, 0-4 la Anderlecht, Waregem, 0-2 acasă cu St. Truiden. Charleroi nu a pierdut acasă în cele mai recente directe și credem că nu o va face nici acum. Mai ales acum. „1 solist” are cotă 1,49.

Pe ultimul loc din play-off-ul Conference League, Genk are emoții în finalul sezonului regular. Chiar dacă joacă în deplasare pe terenul penultimei clasate, Seraing. Dar orice pas greșit poate fi speculat de St. Truiden, echipa aflată pe locul 9, cu același număr de puncte ca și Genk. Seraing nu mai pierde de trei etape, având o victorie și două remize, dar credem că îi va fi destul de greu să reziste în fața lui Genk, care nu se poate poticni tocmai în ultima etapă. „2 solist” are cotă 1,43.

Biletul zilei (10.04.2022)

 

Agenții autorizate