Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei 10 februarie 2020. Dublăm banii cu meciuri sigure!

Biletul Zilei 10 februarie 2020. Dublăm banii cu meciuri sigure! Ultimele două jocuri din Liga 1 pot aduce profit pariorilor care sunt atenți. Pe lângă cele două dueluri din campionatul României, am ales și o partidă din Germania 2.

 

Meci ușor pentru FCSB

  • FCSB poate profita de egalul surprinzător făcut de CFR Cluj sâmbătă, 0-0 la Gaz Metan Mediaș, și să se apropie la doar trei puncte de lider.
  • Bucureștenii sunt foarte motivați, în special pentru că vor să se bată la titlu, așa că sunt șanse foarte mari să vedem un meci dominat de la un capăt la altul de gazde.
  • Oaspeții trec printr-o situație dramatică, sunt în subsolul clasamentului, așa că moralul este unul scăzut.
  • Fiind totuși un meci din Liga 1, unde mereu sunt surprize, evităm pariurile complicate și mergem pe 1 solist, sigur.

Dublă profitabilă la Botoșani – Hermannstadt

  • Continuăm biletul zilei cu partida dintre FC Botoșani și Hermnanstadt, unde suntem de părere că ambele formații vor forța victoria, așa că pronosticul nostru este 12, mai exact orice echipă poate lua cele trei puncte.
  • Închidem biletul zilei cu partida din Bundesliga 2 dintre Holstein Kiel și St. Pauli. Aici, suntem de părere că gazdele vor obține cel puțin un punct, așa că mizăm pe 1x la cota 1.21.
  • Dacă jucați toate cele trei meciuri pe bilet, veți avea aproape cota 2.00, care este foarte sigură și poate dubla o sumă de bani pe care sunteți dispuși să o riscați.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii