Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei 10 iulie 2019. Surpriza de la Cupa Africii

Benin, căci despre ea este vorba. Meciul din sferturi cu Senegal, nu o să fie unul ușor, dar băieții din Benin au dovedit și alte nume grele.

Biletul Zilei 10 iulie 2019

La primul meci din grupă, Benin a reușit un 2-2 cu Ghana, cotă 3,50. A urmat un alt egal cu Guinea-Bissau, cotă 3,60. Iar cel de-al treilea meci s-a terminat tot la egalitate, cotă 2,85 și a fost obținut împotriva Camerunului. Să te califici dintr-o grupă cu Ghana și Camerun, după ce tu ai obținut trei rezultate de egalitate, asta înseamnă să ai mult noroc. În optimi, Benin s-a întâlnit cu Maroc, marocanii au ratat un penalty în minutul 90 +6, iar partida s-a dus către lovituri de departajare. Benin nu a ratat nimic și astfel s-a calificat după un alt rezultat de egalitate. Senegal are o singură sincopă la acest turneu final, un 0-1 împotriva celor din Algeria.

LASĂ-NE UN LIKE PE FACEBOOK PENTRU A AFLA ZILNIC TOATE BILETELE RECOMANDATE DE NOI

Biletul zilei din 10.07.2019

Recomandăm casa de pariuri online Betano

Deschide AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Biletul Zilei 10 iulie 2019

În rest, senegalezii și-au câștigat toate partidele disputate la zero. Astfel că la acest meci se întâlnesc două lumi diferite, o echipă ce face spectacol și joacă la victorie și una care este mulțumită dacă ajunge la lovituri de departajare. Africa de Sud a produs un alt șoc la Cupa Africii și a eliminat Egiptul din optimi.

„Bafana, Bafana” s-a calificat după două înfrângeri avute în grupă și o singură victorie, iar meciul din optimi părea o formalitate pentru egipteni. Nigeria a arătat bine la Cupa Africii, are o sincopă cu Madagascar, o echipă ce este într-o formă deosebită. Africa de Sud are bilanț pozitiv împotriva Nigeriei, în ultimele cinci partide directe, „Bafana, Bafana” a reușit o victorie și patru rezultate de egalitate. Am avut parte de foarte multe surprize la acest turneu final, sperăm să fim inspirați în alegerile noastre.

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii