Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei 10 iunie 2019. Continuă lupta pentru Euro 2020

Suedia are șansa de a se îndepărta de România, tot ce trebuie să facă este să scoată un rezultat pozitiv cu Spania, ceea ce nu pare imposibil. Noi avem meci în Malta.

Biletul Zilei 10 iunie 2019

Polonia a plecat perfect în grupa sa, are trei victorii din tot atâtea meciuri, nu a primit vreun gol până cum, iar după meciul cu Israel se poate distanța în clasament. Polonezii au învățat din greșelile făcute în grupa de Liga Națiunilor, acolo unde au pierdut toate partidele disputate acasă. Israelienii au pierdut ultimele două deplasări din Polonia, dar au făcut acest lucru cu stil. În ambele partide Israelul a marcat, pierzând partidele cu două sau cu trei goluri marcate. Bulgaria nu își găsește ritmul, gazdele au două victorii și un egal, iar acum întâlnesc un adversar ce are aceeași linie de clasament.

LASĂ-NE UN LIKE PE FACEBOOK PENTRU A AFLA ZILNIC TOATE BILETELE RECOMANDATE DE NOI

Biletul zilei din 10 iunie 2019

Recomandăm casa de pariuri online Betano

Deschide AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Biletul Zilei 10 iunie 2019

Kosovo este neînvinsă de cinci partide în deplasare, dar adversarele întâlnite au fost extrem de modeste. Ucraina vine după un super rezultat cu Serbia, victorie cu 5-0. Contrar tuturor așteptărilor, meciul cu Luxemburg este și derby-ul grupei, luxemburghezii fiind pe locul secund în acest moment. Cum Ucraina este pe val, probabil că nu o să facă vreo concesie în acest duel, chiar dacă echipa din Luxemburg a crescut foarte mult în ultimii ani. Spania își vede de treabă și câștigă meci după meci, la rând urmează Suedia.

Vikingii sunt și ei într-o formă foarte bună, iar locul secund ocupat este pe deplin meritat. Suedia a marcat 4 goluri în ultimele două deplasări, iar spaniolii au primit 4 goluri în ultimele trei partide de acasă. Suedia are capacitatea de a marca în această partidă, sperăm să se oprească doar la acest amănunt și nu cumva să scoată vreun rezultat pozitiv.

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii