Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 10 noiembrie. Dinamo riscă să intre în faliment

dinamo
dinamo

Ce se întâmplă la Dinamo? „Câinii” au început să-și depună memorii, Uhrin amenință cu plecarea, patronul nu plătește fotbaliștii, cam astea sunt câteva din lucrurile urâte de la Dinamo. CFR poate profita de această degringoladă, plus că are mare nevoie de victorie.

Biletul Zilei, 10 noiembrie

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Când se părea că Dinamo este pe drumul cel bun, totul pare că se transformă într-un coșmar. Lipsa banilor este cea care facilitează aceste probleme, Negoiță nu poate susține financiar acest club, iar presiunea fanilor este din ce în ce mai mare. Povestea cu Cataramă a apărut chiar acum în perioada alegerilor, iar peste câteva zile o să dispară exact cum a apărut.
  • Uhrin pierde controlul vestiarului, iar acest lucru nu îi convine antrenorului ceh. Acesta este cunoscut drept un om dur, căruia îi place să conducă cu mână de fier lotul, dar dacă fotbaliștii nu sunt plătiți, atunci totul este în zadar. Dinamo este atât de aproape de play-off, dar atât de departe în același timp.

Biletul Zilei, 10 noiembrie

  • CFR vine după marea victorie cu Rennes, victorie ce îi asigură în proporție de 90% calificarea în primăvara europeană. Clujenii au un lot atât de bine structurat, că pot alinia un alt unsprezece pentru meciul cu Dinamo. CFR resimte presiunea FCSB-ului, bucureștenii au câștigat din nou și s-au apropiat foarte mult de CFR.
  • Sepsi a uitat să câștige, dar are o șansă bună în meciul de azi, cel cu Gaz Metan. Ambele cluburi se află într-un regres total, iar rezultatele din ultima vreme sunt extrem de slabe. Sepsi a obținut o singură victorie pe propriul teren, iar Gaz Metan a câștigat ultimul meci din deplasare pe 19 august. Doar Gaz Metan speră la play-off, însă Iordănescu pare un pic depășit de situația de la clubul pe care îl antrenează.

Biletul zilei din 10.11.2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare