Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 10 octombrie. Jucăm agresiv în preliminariile Euro 2020

Mizăm pe două victorii la handicap, diferențele sunt destul de mari la acest nivel. Chiar dacă toată lumea spune că nu mai există echipe mici, ele sunt prezente, noi devenim din ce în ce mai mult așa ceva. Olanda și Belgia vor face spectacol în meciurile lor.

Biletul Zilei, 10 octombrie. Rusia nu face concesii

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Rusia s-a poziționat extrem de bine în grupa sa, este pe un loc 2 meritat, după ce a pierdut un singur meci din grupă. Rușii au un fotbal total în aceste moment, golaverajul este unul excelent, 18-4, iar jucătorii răspund pozitiv la toate cerințele antrenorului. Rușii au victorii pe linie acasă, iar la acest meci nu prea se întrevede vreo schimbare. Un singur gol au primit rușii pe propriul teren.
  • Scoția a legat 3 înfrângeri consecutive. Scoțienii au scos 6 puncte până acum, dar din două meciuri extrem de lejere. Fotbalul din Scoția nu prea progresează, nivelul fotbaliștilor este în continuare destul de jos, iar acest lucru se vede în rezultatele echipei naționale.

Olanda pune capăt speranțelor Irlandei de Nord

  • Belgia nu a stat la discuții cu nimeni, 6 meciuri, 6 victorii, golaveraj de 19-1. Cei care au reușit performanța de a marca împotriva belgienilor sunt rușii. Pentru ceea ce se întâmplă în această grupă, performanță este cuvântul bine ales. Belgia și-a propus o calificare fără punct pierdut, singurele probleme pot apărea în deplasarea din Rusia, însă belgienii au atât de multă calitate, încât pot alinia două echipe diferite, iar acestea se pot bate între ele pentru primul loc din grupă.
  • Olanda este pe locul 3 în grupa sa, dar aceasta este o conjunctură pe care Olanda o să o regleze în această seară. Olandezii au pierdut un singur meci până acum, cel cu Germania, scor 2-3. Chiar și așa, la acel duel, Olanda și-a dominat rivala, doar neatențiile din apărare au făcut ca acest meci să fie pierdut.
  • Irlanda de Nord este pe locul secund, dar după ce a câștigat toate cele 4 partide cu Estonia și Belarus. Când a dat de greu, în etapa trecută, Irlanda de Nord a pierdut meciul cu Germania și așa o să fie de aici în colo. Olanda o să treacă la handicap de această echipă națională.

Biletul zilei din 10.10.2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii