Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 10 septembrie. Ultimul bilet din preliminariile EURO 2020

Pentru Cehia nu există alt obiectiv, doar victoria menține această echipă în cărțile calificării. Francezii au greșit imnul Albaniei la meciul direct, folosind imnul Andorei, acum îl vor pune invers? Turcia se deplasează în Moldova, dacă ne uităm la ultimul meci, atunci trebuie să ne așteptăm la ce este mai rău.

Biletul Zilei, 10 septembrie. Franța promite spectacol

  • Franța are deja o sincopă, 0-2 în Turcia, nu credem că este cazul de vreo surpriză în duelul de azi, dar în fotbal s-au văzut minuni. Totuși, Franța a marcat de 16 ori până acum, a primit doar 4 goluri, iar în ultimele două dueluri cu Andora, gazdele s-au impus mereu la handicap.
  • Andora este „ciuca bătăilor” în această grupă, are înfrângeri pe linie, un golaveraj de 0-11, dar în două partide din această grupă a pierdut doar cu 0-1. Andorezii au marcat în două din ultimele zece deplasări avute, dar acele goluri au fost marcate în meciuri cu San Marino și Liechtenstein.

Turcia și Cehia au nevoie de victorii

  • Cehia și-a complicat viața în Kosovo, gazdele s-au impus cu 2-1, iar acum Kosovo s-a trezit pe locul 2. Grupa este una extrem de complicată, Anglia este „balaurul” de care nu te poți atinge, iar echipele ce se bat pentru locul 2 sunt: Kosovo, Cehia, Muntenegru și Bulgaria. Ultimele două și-au cam terminat șansele, dar te pot încurca într-un meci direct.
  • Cehia este într-o situație ingrată, orice alt rezultat în afara victoriei, o scoate definitiv din cărți. Kosovarii au meci în Anglia, se presupune că toate echipele vor pierde cu englezii, și dacă te încurci cu ultimele două clasate, atunci totul se termină.
  • Turcia a scăpat de o rușine istorică în minutul 89, atunci au marcat otomanii golul victoriei din meciul cu Andora. Acea victorie menține naționala Turciei în lupta pentru calificare. Meciurile cu Islanda și Franța rămân decisive, toate trei au câte 12 puncte, dar sunt despărțite de golaveraj. Turcia este obligată să câștige.

Biletul zilei din 10 septembrie 2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii