Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei 11.01.2019. O cotă excelentă pentru azi

Publicat

pe

Lyon

Am selectat trei meciuri din două competiții importante, două sunt din Ligue 1 și unul din La Liga. Meciul lui Vallecano fiind cel mei echilibrat.

Lyon trebuie să iasă din spirala negativă în care nu a intrat, gazdele au o singură victorie în ultimele patru etape disputate, iar acest lucru a făcut să piardă locul doi în favoarea lui Lille. Lyon s-a încurcat și acasă în ultima vreme, a pierdut cu Rennes (0-2) și a remizat cu Bordeaux (1-1).

La lucruri pozitive vă menționăm aspectul golaverajului de acasă, Lyon a marcat 16 goluri și a primit doar șapte. Reims este o surpriză extrem de plăcută a Ligue 1, ospeții fiind pe locul 9.


Biletul Zilei 11.01.2019


Biletul Zilei 11 ianuarie 2019. Vallecano – Celta Vigo

Și la oaspeți sunt probleme în acest moment, Reims are o singură victorie în ultimele cinci etape și a ajuns să aibă un golaveraj negativ de 15-18. Vallecano a legat două victorii în La Liga, a învins pe Levante anul trecut în decembrie și a trecut de Valladolid la startul noului an.

Vallecano este neînvinsă de trei etape acasă, dar problema cea mai mare a gazdelor o reprezintă golaverajul (13-20). Cele 20 de goluri primite pe propriul teren sunt o greutate mare ce le atârnă de picioare. Vigo a avut o lună decembrie decentă cu trei rezultate pozitive, dar pe finalul acesteia s-a întâmplat ceva la Celta.

Biletul Zilei 11.01.2019. Caen – Lille

Oaspeții vin după două rezultate negative, timp în care au primit de fiecare dată câte două goluri. Celta a marcat în patru din ultimele cinci deplasări.

Caen respiră și datorită rezultatelor din ultimele cinci etape, trei egaluri și o victorie. Gazdele au întrerupt o serie de patru etape fără victorie acasă, după ce au câștigat cu Toulouse în ultima etapă. Lille vine și ea după o înfrângere cu Toulouse, iar lupta pentru locul doi se ascute.

Dacă îți plac pronosticurile și biletele noastre, URMĂREȘTE-NE și pe FACEBOOOK

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii