Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei 11.02.2019. Botoșani vrea în play-off

Publicat

pe

FC Botosani

„Coțofenele se deplasează la Wolves și au parte de un duel extrem de greu, iar Alaves vrea victoria cu Levante, pentru a menține speranța vie.

Teoretic, FC Botoșani are parte de un duel lejer, doar că Bergodi a reușit imposibilul la Voluntari, prin readucerea la viață a echipei ilfovene. Botoșani a debutat în noul an cu o victorie la Chiajna, echipa moldavă s-a mișcat foarte bine în prima repriză a acelui meci, dar golul victoriei a venit în partea secundă. Atunci când se părea, că cei de la Botoșani se vor mulțumi și cu un egal. Voluntari a distrus o echipă letargică a lui Sepsi, în primul joc din 2019.


Biletul Zilei 11.02.2019


Biletul Zilei 11 februarie 2019 Botoșani – Voluntari

Ilfovenii s-au impus cu 4-2, dar scorul putea să fie mult mai mare de atât. Meciul este unul de totul sau nimic pentru ambele echipe, Botoșani vrea în play-off, iar cei de la Voluntari, țintesc salvarea de la retrogradare. Newcastle este pe cale să încheie o perioadă extrem de grea, victorie cu City, înfrângere cu Tottenham și acum meciul de la Wolves. Echipă ce vine după trei victorii consecutive, timp în care a marcat cel puțin trei goluri în fiecare meci. Newcastle vrea să se salveze de la retrogradare și nu credem că pune mare preț pe meciurile cu echipe mai bune decât ea, atunci când se joacă la acestea acasă.

Biletul Zilei 11.02.2019 Alaves – Levante

Totuși, la Wolves este de mâncat o pâine, gazdele nu au un sezon excelent acasă. Wolves are doar șase victorii în 13meciuri jucate. Alaves este o echipă mică, se vede acest lucru și din rezultatele din ultimele patru etape (un egal și trei înfrângeri). Gazdele sunt la granița locului de Europa League, dar forma de moment le trădează forța de a câștiga. Totuși, Alaves are o singură înfrângere acasă și poate încerca victoria cu o echipă oaspete, ce nu câștigă de șase etape afară. Levante a primit 6 goluri în ultimele două deplasări și nu a marcat vreunul.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii