Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei (11.04.2022). Avem ponturile pentru un început de săptămână pe profit

Pentru biletul zilei din 11 aprilie ne îndreptăm atenția spre două campionate din afara Top 5, de unde am ales două meciuri. Betmag vă oferă ponturile de care aveți nevoie pentru a începe săptămâna pe profit.

Tsarsko Selo – Pirin Blagoevgrad / Meci cu miză pentru oaspeți

Deschidem biletul zilei cu un meci din campionatul Bulgariei. Tsarsko Selo Sofia și Pirin Blagoevgrad se întâlnesc luni, de la ora 20:00, în ultima etapă a sezonului regular. Gazdele sunt pe ultimul loc al clasamentului, cu 13 puncte în 25 de etape fiind cea mai slabă echipă din campionat. Au cu nouă puncte mai puțin decât formația de deasupra și, cel mai probabil, Tsarsko Selo va retrograda.

De partea cealaltă, Pirin mai trage speranțe să evite grupa de retrogradare, unde intră ocupantele locurilor 11-14 la finalul sezonului regular. E într-o formă destul de bună, cu opt puncte acumulate în ultimele cinci etape. Pirin se bate pentru grupa de Conferencea League cu Arda, CSKA 194 Sofia și Lokomotiv Sofia. Doar două din cele patru vor ajunge în grupa de Conference League, celelalte urmând să lupte pentru evitarea retrogradării. Miza e importantă pentru Pirin, echipă aflată pe locul 11. „X2 și sub 3,5 goluri” are cotă 1,83.

 

GG-ul care îți aduce banii

Celălalt meci de pe biletul zilei este cel dintre Vejle și Viborg, din play-out-ul primei ligi din Danemarca. Viborg e prima în acest play-out, poziție care o poate duce în Europa. Vejle e penultima și în momentul acesta ar fi direct retrogradată, dacă s-ar încheia brusc prima divizie din Danemarca. Gazdele au nevoie să recupereze cinci puncte față de Nordsjaelland. Totuși, Vejle stă destul de bine la capitolul formă. Dintre toate echipele din play-out, Vejle are cele mai puncte adunate în ultimele cinci meciuri. Are două victorii, două remize și un eșec. Contra lui Viborg, pe teren propriu, Vejle n-a pierdut din 2014. Ultimele patru au fost GG, iar un nou GG are cotă 1,78.

Biletul zilei (11.04.2022)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate