Urmareste-ne

Ponturi Anglia

Biletul zilei (11.05.2022). Două meciuri pentru 429 de lei

Everton luptă pentru evitarea retrogradării
Everton luptă pentru evitarea retrogradării

Pentru biletul zilei de miercuri, 11.05.2022, am selectat o partidă din 1.Liga – Cehia și o partidă din Premier League – Anglia. Cu o cotă totală de 2.86, pariorii pot profita din punct de vedere financiar, la mijloc de weekend. Betmag vă prezintă, în rândurile următoare, pronosticurile selectate.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Plzen, victorie pentru titlu

Hradec Kralove și Plzen se înfruntă în grupa pentru campionat, în etapa a 34-a. Oaspeții sunt lideri, însă cu doar două puncte în fața celor de la Slavia Praga. În concluzie, Plzen nu are voie să facă vreun pas greșit, victoria fiind obligatorie. De partea cealaltă, Hradec Kralove ocupă poziția a 6-a, fără șanse la cupele europene. Gazdele intră în meci după o înfrângere, 1-3 cu Ostrava. Anticipăm o victorie a oaspeților. “Plzen câștigă” are cotă 1.53.

Miza pe Everton

Watford și Everton se întâlnesc, miercuri, pe Vicarage Road Stadium. Dacă gazdele sunt matematic retrogradate în Championship, oaspeții sunt pe locul 16, cu doar un singur punct peste Leeds, echipă care se află pe prima poziție care trimite în liga secundă. Șase înfrângeri la rând a înregistrat Watford, în timp ce Everon este într-o formă bună, după două victorii consecutive. Ne așteptăm ca Everton să-și adjudece cele trei puncte, vitale în lupa pentru evitarea retrogradării. “Everton câștigă” are cotă 1.87.

Agenții autorizate