Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei 11.07.2018. Profităm de a doua semifinală de la Mondial

Publicat

pe

Biletul Zilei 11.07.2018. Profităm de a doua semifinală de la Cupa Mondială dintre Croația și Anglia pentru a face profit la mijlocul unei săptămânii pline de fotbal de calitate și meciuri interesante.500 lei bonus automat pentru Cupa Mondială de la Betano. Click aici pentru a-l activa acum

Biletul Zilei 11.07.2018
Croația – Anglia Ambele înscriu @ 2.13
Glenavon – Molde 2 @ 1.25
Curs final: 2.66


Biletul Zilei 11.07.2018

După ce ieri am aflat numele primei finaliste de la Cupa Mondială din acest an, astăzi vom vedea cine se va lupta pentru trofeu dintre Anglia și Croația. Englezii s-au chinuit cel mai mult să ajungă în această fază, rezultatele lor fiind destul de modeste la acest turneu final. În grupe au bătut la limită Tunisia, au trecut ușor de cea mai slabă echipă din turneu, Panama, iar în ultimul meci au pierdut cu Belgia. În fazele eliminatorii, au învins greu Columbia și au trecut cu emoții de Suedia. De partea cealaltă, Croația a impresionat la acest turneu final, chiar dacă a avut nevoie de lovituri de departajare atât cu Danemarca, cât și cu Rusia. În grupe a învins Argentina lui Messi la scor, 3-0. Statistica le dă speranțe englezilor, care în ultimele două meciuri directe au înscris de nouă ori și au primit doar două goluri. Acum, ne așteptăm să marcheze ambele formații.

Biletul Zilei 11.07.2018

Al doilea duel de pe biletul zilei este cel dintre Glenavon și Molde. Gazdele sunt mult mai puțin valoroase în comparație cu rivala din Norvegia, așa că ne așteptăm să vedem calificarea rezolvată încă din primul meci. Din acest motiv, și bookmakerii au oferit o cotă foarte mică pentru victoria oaspeților, 1.25. Recomandăm să o puneți pe bilet, deoarece șansele de reușită sunt foarte mari. Partida începe la ora 21:45, ora României. Este primul meci direct dintre cele două echipe.


Biletul Zilei este rubrica unde vei găsi pronosticurile noastre de încredere

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii