Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 11 ianuarie 2020. Super meciuri pe tichetul principal

Jucători Liverpool, bucurie după gol.

Biletul Zilei, 11 ianuarie 2020. Finalistele din sezonul trecut de Champions League, Tottenham și Liverpool, plus duelul de Serie A dintre Inter și Atalanta, acestea sunt alegerile noastre pentru biletul zilei. Mourinho vrea să fie primul ce o bate pe Liverpool, dar problemele pe care le are cu jucătorii indisponibili îi cam dau planurile peste cap.

Biletul Zilei, 11 ianuarie

  • Cei de la Spurs au parte de un sezon extrem de oscilant, bilanțul etapelor scurse din Premier League este unul ciudat: 8 victorii, 7 înfrângeri și 6 remize. Golaveraul celor de la Spurs este și el extrem de modest, 36-30. Totuși, Tottenham se simte bine pe nouil său stadion. Gazdele au acumulat 20 de puncte dintr-un total de 30 posibile și au primit doar 10 goluri în aceste gen de meciuri. De la venirea lui Mourinho, Tottenham și-a schimbat un pic atitudinea, iar acest lucru dă un pic de încredere fanilor pentru acest duel.

Biletul Zilei, 11 ianuarie

  • Liverpool domină de o manieră entuziasmantă Premier League, „cormoranii” sunt pe primul loc detașat, având 13 puncte avans și un meci în minus. Liverpool are 8 victorii și un egal în deplasările de până acum, singura echipă ce a reușit să scape cu un egal, este chiar mare rivală United. Liverpool are tot lotul valid și nu credem că o să se încurce cu Spurs. O să fie un meci dificil pentru Klopp, dar acesta are mai multă calitate în lot decât Mourinho.
  • Momentul adevărului pentru Inter, meciul cu Atalanta o să ne arate forța pe care o au gazdele în acest moment. Echipa din Bergamo a marcat 10 goluri în ultimele două runde de Serie A, dar ambele meciuri au fost pe propriul teren. În ultima deplasare de Serie A, Atalanta a pierdut la Bologna, scor 1-2. Inter este o echipă foarte matură, o echipă ce profită de fiecare greșeală a adversarului. O să avem parte de un duel extrem de tare.

Biletul zilei din 11.01.2020

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii