Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei 11 mai 2019. Se poate decide titlul

Bucurie gol FCSB, meci cu Hajduk

Atât în România, dar și în Germania. Bayern trebuie să nu piardă la Leipzig, iar Sepsi trebuie să nu piardă cu FCSB. Milan și Fiorentina sunt la poli diferiți.

Biletul Zilei 11 mai 2019

Dacă nu se încurca la Nurnberg, Bayern era astăzi campioană. Chiar și așa, Bayern are șanse mari în a câștiga această ediție de campionat, chiar dacă a fost și la 9 puncte în spatele lui Dortmund. Leipzig trece printr-o perioadă de grație, are patru victorii și un egal, iar locul de Champions este deja asigurat. Când cele două se întâlnesc la Leipzig, avem spectacolul asigurat. Toate cele trei partide de până acum s-au terminat în „GG” și cu peste 2,5 goluri marcate. Dacă o să continue cu rezultatele slabe, Fiorentina poate să se trezească în zona nisipurilor mișcătoare.

LASĂ-NE UN LIKE PE FACEBOOK PENTRU A AFLA ZILNIC TOATE BILETELE RECOMANDATE DE NOI

Biletul zilei din 11 mai 2019

Recomandăm casa de pariuri online Betano

Deschide AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Biletul Zilei 11 mai 2019

Gazdele sunt la 8 puncte de Empoli și mai sunt 9 puncte puse în joc. AC Milan trage speranță la Champions League, dar cele trei puncte ce o separă de Atalanta par de neremontat. Și asta din cauza fotbalului practicat de Milan, multele sincope din ultima vreme pot scoate „diavolul milanez„ și din lupta pentru Europa. În ultimele trei dueluri directe cu Fiorentina gazdă, s-au marcat sub 2,5 goluri de fiecare dată.

Toată lumea vorbește de faptul că CFR se poate încurca de olteni acasă, dar uită că FCSB s-a încurcat în ultimul meci disputat la Sepsi. FCSB plătește tribut greșelilor manageriale care tot persistă, iar rezultatele sunt oglinda colaborării dintre patron, ,manager și antrenor. Sepsi l-a demis pe Neagoe și se pregătește de Miriuță, între timp Marin Barbu a preluat echipa, dar nu o să aducă nimic nou la Sepsi. Acesta este un antrenor complet depășit de mentalitatea din zilele noastre și rămâne în amintirile noastre doar pentru rezultatul din meciul cu Dinamo.

+ posts
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii