Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 11 noiembrie. Profităm de turneul campionilor

Nadal

În aceste zile are loc turneul campionilor. Acesta se desfășoară la Londra și îi are printre participanți și pe cei trei magi: Nole, Roger, Rafa. Pe lângă cele trei legende ale tenisului, sunt și alți tenismeni cunoscuți, dar și o mare surpriză, Berrettini. O să avem parte de un spectacol pe cinste.

Biletul Zilei, 11 noiembrie

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Rafa Nadal a juns la acst turneu din postura liderului mondial. Rafa a pierdut doar de două ori în ultimele 20 de partide disputate, dar într-una dintre acestea s-a retras. Nadal este o adevărată mașinărie de jucat tenis, acesta a ajuns la 33 de ani, dar nu își arată vârsta pe terenul de joc. Spaniolul ne-a obișnuit în ultima vreme cu meciuri pe muchie de cuțit, dar în care se impune într-un final. Și la acest turneu, probabil că Nadal o să întâmpine multe probleme. Are șansa de a evolua într-o grupă fără Nole și Federer, iar dacă obține două victorii în primele două partide, atunci este calificat în semifinale.

Biletul Zilei, 11 noiembrie

  • Nu o să îi fie ușor, Medvedev, Tsitsipas și Zverev sunt trei tineri aflați în plină ascensiune. Pe ultimul dintre ei îl întâlnește în meciul de debut. Zverev a avut un final de sezon destul de ezitant, a pierdut trei din ultimele patru partide, iar în cele cinci dueluri directe cu Rafa, neamțul nu s-a impus niciodată. Medvedev are același avantaj moral asupra lui Tsitsipas. Rusul a câștigat toate cele cinci întâlniri avute cu Tsitsipas, dar acum vorbim de un alt gen de turneu. Atenție, turneul campionilor nu se termină odată cu prima înfrângere, este un model de grupă, în care fiecare joacă cu fiecare, cel care adună cele mai multe victorii, plus seturi câștigate, atunci se califică în semifinale.

Biletul zilei din 11.11.2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare