Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 11 octombrie. Dublăm banii din meciurile echipelor naționale

Cehii au parte de un sezon destul de ok, sunt pe locul secund în grupa lor, iar acum se duelează cu liderul Anglia. Britanicii sunt neînvinși până acum, iar la cum sunt lucrurile în prezent, nici nu pare că vor pierde curând. Franța are meci greu în Islanda.

Biletul Zilei, 11 octombrie. Anglia vrea să termine pe primul loc

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Cehia a profitat de grupa în care a fost distribuită, are mici probleme cu cei din Kosovo, dar acestea se pot remedia la meciul direct din Cehia. Pentru a spera la primul loc în grupă, cehii sunt nevoiți să treacă în această seară de Anglia, un lucru ce pare imposibil de realizat. Meciul tur s-a terminat cu victoria britanicilor cu 5-0, dar acum fiind în Cehia, poate că au și gazdele șansa lor.
  • O victorie a cehilor în meciul de azi, ar da complet peste cap șansele celor din Kosovo, pentru englezi nu este ceva decisiv, se complică și situația lor, dar nu într-un mod decisiv. În schimb cehii, dacă vor obține vreo victorie azi, își cam asigură locul secund din grupă.

Franța este obligată să facă totul pentru victorie

  • Anglia are un singur țel, calificarea de pe primul loc, iar dacă se poate acest lucru și cu performanța de a termina neînvinsă, atunci Anglia o să fie foarte mulțumită. Lotul naționalei Angliei este unul fenomenal, jucătorii evoluează la un nivel extrem de mare, dar poate că meciurile din ultima vreme i-au epuizat un pic fizic și psihic.
  • Islanda are parte de un meci decisiv azi, cel cu Franța. Islandezii sunt pe locul 3 în grupa lor, au acumulat 12 puncte, dar Turcia și Franța au câte 15. Toate echipele au același număr de meciuri, așa că nu este niciuna în avantaj. Meciul care le-a dat peste cap socotelile islandezilor, a fost cel din ultima etapă cu Albania. Albanezii s-au impus cu 4-2 și astfel Islanda a pierdut 3 puncte esențiale.
  • Franța și-a complicat viața prin înfrângerea din Turcia, scor 0-2. Francezii nu au voie să mai facă vreun pas greșit și vor da totul pentru victorie. Problema este că în Islanda se câștigă greu, gazdele joacă un fotbal extrem de agresiv și nu prea lasă spații în apărare.

Biletul zilei din 11.10.2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii