Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul Zilei 11 octombrie. Tripla norocoasă. Am mizat cu sufletul, dar calculat.

Începem săptămâna cu partide tari din preliminariile Cupei Mondiale. Miza este mare, prin urmare vom avea parte de meciuri intense.

N0rvegia – Muntenegru

Norvegia – Muntenegru se anunță un joc de care, pe care. Oaspeții își joacă ultima șansă la locul secund, în timp ce nordicii speră chiar la prima poziție. Norvegienii nu vor avea un meci ușor și pentru a câștiga au nevoie de cel puțin două goluri. Cota la minim două goluri marcate de către Norvegia este chiar mai mare față de 1 solist.

Macedonia de Nord – Germania

Macedonia de Nord se luptă cu România pentru locul secund. Gazdele au nevoie neapărat de victorie cu Germania, pe semne că vor fi nevoiți să se lase descoperiți. Mizăm pe mașinăria germană la peste 1.5 goluri în meci ale oaspeților.

România – Armenia

Mizăm și cu sufletul, chiar dacă nu se face dar calculat. În cazul unei prime reprize echilibrate, naționala lui Rădoi se vede obligată să atace în partea a doua. Miza noastră este pe un gol al României în partea secundă. Ne bucurăm împreună la final la dublu, pentru un bilet câștigat și o victorie a României, așa sperăm.

 

Bilete câștigătoare