Urmareste-ne

Biletul zilei

Experții BETMAG la un pas să dea lovitura! Biletul zilei, în cotă 29, pierdut la ultimul meci, la un sigur gol!

 

 

UPDATE BILETUL ZILEI (11 septembrie) Biletul zilei oferit ieri de site-ul nostru, www.betmag.ro a fost foarte aproape de reușită. După o zi cu meciuri bifate la pas, dar și cu câteva emoții la Manchester United – Newcaste, când Cristian Ronaldo ne-a salvat cu golul din pelungirile primei reprize, am rămas pe seară în Monaco – Marseille. Din păcate, dacă oaspeții și-au făcut treaba fără emoții, monegascii au rămas datori nereușind să găsească poarta în cele 90 deminute, pentru un gol căștigător! Rămâneți pe www.betmag.ro, site-ul care vă pregătește de săptămâna viitoare foarte multe surprize!

 

Iată mai jos analiza biletului de ieri, pierdut la un gol, la ultimul meci!

 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Sud-americanii menajați, internaționalii obosiți, atenție la soliști și favoriți!

Re-startul în fotbalul european poate fi destul de anevoios, în special pentru echipele mari, obișnuite să livreze la loturile naționale un număr foarte mare de jucători, care se întorc obosiți după convocări cu deplasări adesea de mii de kilometri. Mai mult, ținând cont de reguli stricte referitoare la Covid 19, unii fotbaliști nu pot juca deloc, cum este cazul celor angrenați în preliminariile sud-americane. Dacă mai punem la socoteală și faptul că la mijlocul săptămânii viitoare încep cupele europene (faza grupelor), weekend-ul acesta poate fi plin de capcane pentru pariori.
În concluzie, experții BETMAG recomandă să vă axați mai mult pe meciurile cu goluri și să fiți precauți cu soliștii și favoritele certe.

Wolfsburg și Bayern pe val, la Leverkusen se anunță festival!

Prima variantă pentru biletul zilei generază o cotă 30, aproximativ, și se bazează pe meciurile din Germania, acolo unde în ultimele etape a început să se marcheze la foc automat. Avem însă și un solist, liderul Wolfsburg având șanse mari să se impună în deplasarea cu Greuther Furth, o nouă promovată cu un start de sezon foarte slab.
Va fi spectacol la Leverkusen, acolo unde, duelul dinte Patrik Schick și Haaland poate produce cu siguranță un GG3+ fără emoții. Bayern, de asemenea pleacă favorită la Lepizig, formația patronată de cunoscutul brand de energizant fiind în ușoară scădere de formă față de sezonul trecut, mai cu seamă că în vară a pierdut jucători importanți. Ultimul plecat,  Marcel Sabitzer, a ajuns tocmai în curtea campioanei, care de regulă știe să-și slăbească adversarii, atunci când aceștia devin potențiale pericole pe plan intern. Am oscilat între 2 solist și oaspeții marchează două goluri și am optat în cele din urmă pentru a doua variantă, pe considerentul că acest meci are șanse mici să se termine 0-1.

Meci cu goluri în derby-ul Franței!

Din Premier League, nu putea lipsi de pe bilet, Manchester United – Newcastle. S-a creat deja isterie în jurul re-debutului lui Cristiano Ronaldo pe Old Trafford, iar gazdele vor avea o motivație în plus de a obține o victorie. Noi mizăm că diavolii vor marca în ambele reprize, atrași și de cota frumușică de la FORTUNA, 1.67.
Tot din oferta top 5 campionate, ne-a făcut cu ochiul derby-ul din Ligue 1, Monaco – Marseille. Monaco este o echipă inconstantă, dar care marchează destul de mult, iar Marseille produce un fotbal din ce în ce mai bun sub comanda argentinianului Sampaio. Ambele marchează este un pariu mai mult decât safe.
Din jocurile de astăzi, experții BETMAG au extras două ponturi bune din Austria și Elveția. Rapid Viena joacă bine în acest început de sezon, mai ales acasă, iar un 3+ contra Admirei Wacker este foarte probabil. La fel, în liga a doua elvețiană, Will și Thun sunt două formații…de goluri multe, iar GG-ul, la 1.53 este o cotă de bifat pe bilet.

Nu ne jucăm de-a pariurile, noi chiar jucăm ceea ce recomandăm! Iată dovada!

Cu 7 meciuri am făcut o cotă 30, pe care o vom plasa cu încredere la FORTUNA, mizând 40 de lei.
Codul biletului, pe care îl aveți mai jos, este dovada că noi, experții BETMAG, nu ne jucăm de-a pariurile și chiar jucăm ceea ce recomandăm!

ATENȚIE! Puteți scoate, modifica sau adăuga meciuri după bunul plac pe bilet, la fel cum puteți alege miza pe care o doriți, fiecare după posibilități și propria inspirație!

 

Agenții autorizate