Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 11 septembrie. Mergem ALL-IN pe baschet. Ponturi clare la CM din China

DeMarcus Cousins

Două sferturi ce merită să fie văzute. SUA se duelează cu Franța, două super echipe ale mapamondului. În cel de-al doilea, Australia are parte de un joc extrem de dificil. Cehia este surpriza acestui turneu final, dar surprizele nu țin la nesfârșit. Australia are un joc extrem de spectaculos, destul de apropiat de cel al Statelor Unite.

Biletul Zilei, 11 septembrie. Duel tare sub panou

  • Singurele probleme pe care echipa Statelor Unite le-a avut în China, au fost la meciul cu Turcia. Otomanii au reușit să împingă meciul în prelungiri, ba chiar au avut două șanse bune de a se și impune. Turcia a beneficiat de patru aruncări libere în ultimele 9 secunde, dar presiunea a fost așa de mare încât cei doi jucători le-au ratat pe toate.
  • Americanii nu au venit cu vedete din NBA, lotul deplasat este unul echilibrat, dar cu jucători ce nu au nume impresionante. Chiar și așa, americanii și-au impus jocul spectaculos. SUA este de departe ce mai bună echipă de la acest turneu final. Noi, credem că doar o echipă cu un joc asemănător îi poate pune probleme, o echipă cum este Australia. Dar și jocul acestei echipe, trebuie să fie unul fără greșeală.

Australienii speră la trofeu

  • Franța are o generație bună. La acest turneu final, Franța a avut parte de un culoar extrem de greu. Lituania, Australia și Germania i-au fost adversare la un moment dat. Francezii au pierdut doar cu australienii, dar aceștia din urmă au prins o zi fantastică, o zi în care și americanii puteau avea probleme.
  • Cehii au ajuns în sferturi și cu noroc. Au două înfrângeri în competiție, iar acest lucru nu prea se întâmplă des. Nu ai cum să pierzi de două ori și să ajungi în sferturi de finală. Cehia și-a câștigat meciurile cu Turcia și Brazilia, două echipe diferite, dar care oferă un joc ofensiv foarte bun. Însă a și pierdut cu Grecia și SUA. Acum rămâne să vedem, jocul australienilor ne dă un impuls să mizăm pe ei, dar cehii au și ei motive întemeiate de a avea încredere în forțele proprii.

Biletul zilei din 11 septembrie 2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare