Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei 12.01.2019. Cuvântul de ordine este echilibrul

Publicat

pe

chelsea

Am selectat trei meciuri pentru tichetul special de azi, toate cele trei partide sunt extrem de echilibrate. Sa fie verde.

Leicester primește vizita celor de la Southampton, cele două echipe luptă pentru lucruri complet diferite. Gazdele dau târcoale locurilor de Europa, în timp ce Southampton are probleme mari la retrocedare.

Leicester este o echipă greu de citit, a câștigat cu City, Chelsea și Everton, dar a pierdut cu galezii de la Cardiff, pe propriul teren.

Plus ca în ultimul meci disputat, Leicester a fost eliminată din Cupa Angliei de modestă Newport, echipă ce vine din League Two. Oaspeții au căzut pe primul loc retrogradabil și sunt la două puncte de Cardiff, prima echipă de peste linie.


Biletul Zilei 12.01.2019


Biletul Zilei 12 ianuarie 2019. Valencia – Valladolid

Southampton a luat un singur punct în ultimele trei etape, dar și programul a fost infernal: City 1-3, West Ham 1-2 și Chelsea 0-0. Valencia și Villarreal au mare nevoie de victorie, ambele echipe se află în partea a doua a clasamentului, dar adversarele întâlnite sunt într-o formă bună.

„Liliecii” primesc vizita lui Valladolid, echipă ce nu a mai marcat de două etape, dar la ultima deplasare de pe Mestalla, Valladolid a marcat de două ori. Ambele echipe vin după două înfrângeri consecutive și au pierdut la mijlocul săptămânii în Cupa Spaniei.

Biletul Zilei 12.01.2019. Chelsea – Newcastle

Valencia nu pierde de șase meciuri acasă. „Submarinul Galben” nu pierde de trei etape în La Liga și de cinci meciuri consecutive în toate competițiile, dar cu egalurile nu se face primăvară. Villarreal este pe penultimul loc și are parte de o companie selectă: Bilbao, Valencia și Vigo fiind pe aproape.

Cu trei puncte din acest meci, Villarreal se apropie de Bilbao și Leganes. Getafe speră la un loc de Europa League și rezultatele din ultima vreme ne arată acest lucru: o singură înfrângere în ultimele opt meciuri disputate. Ultimele patru dueluri directe s-au terminat cu victoria echipei ce a fost și gazdă, oaspeții remarcând vreun gol.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii