Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei 12.04.2017 . Spectacolul din Champions League – CASTIGAT

Sursa foto: www.stern.de

BILETE PARIURI 12.04.2017. Miercuri se disputa si ultimele doua partide din prima mansa a sferturilor Champions League: Atletico – Leicester si Bayern Munchen – Real Madrid.

BILETE PARIURI 12.04.2017. Atletico Madrid si Leicester se intalnesc pentru a cincea oara, insa e pentru prima data cand confruntarea are loc in Champions League. Madrilenii au castigat de trei ori, iar o data s-a incheiat la egalitate. Atletico a eliminat-o pe Leicester din Cupa Cupelor in 1962 si din Cupa UEFA in 1998. Spaniolii s-au impus  atunci de fiecare data pe teren propriu, cu 2-0 si 2-1. In acest sezon de Liga Campionilor, Atletico si Leicester au printre cele mai bune aparari. Ibericii au primit doar patru goluri in opt partide, in timp ce poarta englezilor a fost penetrata de opt ori. Ne asteptam ca in partida Atletico Madrid – Leicester sa nu se marcheze mai mult de patru goluri, iar pentru acest pariu primim o cota de 1,38.

BILETE PARIURI 12.04.2017. Tot de la ora 21:45, Bayern Munchen o infrunta pe Real Madrid. Echipa bavareza ii va intalni pe spanioli pentru a 23-a oara in istorie. Nemtii au 12 victorii, ibericii au castigat de opt ori, iar doar de doua ori meciurile s-au incheiat la egalitate. De fiecare data cand s-au intalnit cele doua echipe, spectacolul a fost garantat. Niciodata nu s-au marcat mai putin de doua goluri in partidele care  s-au disputat pe terenul lui Bayern Munchen. Ne asteptam ca si in aceasta intalnire sa fie o ploaie de goluri, asa ca mizam ca se marcheaza cel putin de trei ori, la o cota de 1,60.

Depui 200 RON > ai in cont 400 RON

  • Deschide AICI un cont intr-un minut

  • Depune intre 25 RON si 200 RON

  • Felicitari! Ai primit bonusul!


betmag.ro iti multumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Agenții autorizate