Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei 12.06.2018. Două zile până ne mutăm în Rusia

Publicat

pe

Biletul Zilei 12.06.2018. Cu doar două zile înainte de Campionatul Mondial ne axăm pe fotbal şi tenis, unde încep pregătirile pentru turneele de iarbă.500 lei bonus automat pentru Cupa Mondială de la Betano. Click aici pentru a-l activa acum

Biletul Zilei 12.06.2018
Japonia – Paraguay 1X @ 1.35
Polonia – Lituania 1 @ 1.27
Simon – Viola 1 @ 1.20
Curs final: 2.05


Japonia joacă ultimul meci amical înainte de turneul final, împotriva celor din Paraguay. Până acum, meciurile de pregătire disputate de asiatici nu au avut cele mai bune rezultate, fiind învinşi atât de Ghana, cât şi de Elveţia, fără să înscrie, cu acelaşi scor, 0-2. Acum adversarul este mult mai modest, aşa că ne aşteptăm să vedem un meci dominat de la un capăt la altul de Japonia, care probabil va reuşi să înscrie cel puţin un gol în aceast duel.

Biletul Zilei 12.06.2018

Al doilea duel de pe biletul zilei pune faţă în faţă naţionala Poloniei, condusă de Lewandowski spre primele meciuri, şi Lituania, o naţională care nici nu are voie să viseze la o prezenţa la Mondial. Polonezii sunt favoriţi la victorie, mai ales că un rezultat bun în acest meci ar aduce mai multă încredere în propriile forţe înainte de meciurile tari de la Mondial, unde se vor duela cu Japonia sau Columbia.

Biletul Zilei 12.06.2018

Închidem biletul zilei cu partida de tenis dintre Simon şi Viola de la Stuttgart, turneul de iarbă din Germania. Francezul este favorit clar, mai ales că a arătat o poftă deosebită de joc în ultima perioadă, pe finalul sezonului de zgură. Viola este un jucător modest, care nu s-a remarcat cu nimic până acum în circuit, aşa că ne aşteptăm la o victorie uşoară din partea lui Simon în acest duel.


Biletul Zilei este rubrica unde vei găsi pronosticurile noastre de încredere

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii