Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei 12.07.2018. Trei meciuri din Europa League

Publicat

pe

Biletul Zilei 12.07.2018. Cupa Mondială şi-a stabilit finalistele, aşa că până duminică ne mulţumim cu meciurile din primul tur preliminar al Europei League.500 lei bonus automat pentru Cupa Mondială de la Betano. Click aici pentru a-l activa acum

Biletul Zilei 12.07.2018
Racing Luxemburg – Viitorul 2 @ 1.41
Rudar – Partizan 2 @ 1.40
CSKA Sofia – FC Riga 1 @ 1.38
Curs final: 2.72


Biletul Zilei 12.07.2018

Viitorul lui Gheorghe Hagi începe aventura europeană din primul tur preliminar în a doua competiţie ca importanţă, împotriva echipei Racing Luxemburg. Prima partidă este în deplasare, deci trupa lui Hagi are un avantaj, deoarece meciul decisiv se va juca în România. Având însă în vedere diferenţa imensă de valoare, ne aşteptăm să vedem o victorie pentru români încă din tur, la o diferenţă care să le permită un retur fără emoţii. În această vară, Viitorul a jucat nu mai puţin de şapte meciuri amicale, dintre care a câştigat cinci. Mizăm şi acum pe un succes al lui Viitorul.

Al doilea duel pe care îl considerăm foarte dezechilibrat deşi poate cotele nu spun acest lucru este duelul dintre Rudar, din Muntenegru, şi Partizan Belgrad, din Serbia. În mod normal, Partizan nu ar trebui să aibă nicio problemă împotriva lui Rudar, însă se ştie că grupările din Muntenegru fac mereu meciuri bune în preliminarii. Cu toate acestea, nu le dăm nicio şansă gazdele în acest duel. Iar cota nu trebuie ratată, 1.40 pentru oaspeţi!

Biletul Zilei 12.07.2018

Ultimul duel de pe biletul zilei este cel dintre CSKA Sofia şi FC Riga. Bulgarii au şansă să se califice mai departe, după ce au avut noroc la tragerea la sorţi şi au fost repartizaţi împotriva unei echipe mult mai modeste, dintr-o ţară în care fotbalul nu există cu adevărat. Din acest motiv, şi bookmakerii au oferit o cotă foarte mică pentru bulgari, care merge perfect pe un bilet precum acesta, cu trei cote sigure de joi.


Biletul Zilei este rubrica unde vei găsi pronosticurile noastre de încredere

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii