Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei (12.07.2023). Câștigăm 283 de lei cu două ponturi

Mexic

Biletul zilei de azi (12.07.2023) combină două pronosticuri din Gold Cup. Betmag vă prezintă, în rândurile următoare, partidele selectate și cu care credem că pariorii pot da lovitura la mijloc de săptămână. Spor la bani!

SUA e favorită cu Panama

SUA poate ajunge la a patra finală consecutivă a Gold Cup cu o victorie împotriva lui Panama pe stadionul Snapdragon din San Diego. În sferturile de finală, SUA au avut nevoie de un autogol în ultimele minute are prelungirilor. A ajuns la loviturile de departajare și a reușit să elimine Canada. De partea cealaltă, Panama a depășit fără emoții pe Qatar (4-0). SUA nu a rupt gura târgului la acest turneu final, dar a forțat când trebuia și credem că va reuși să se califice în finală. În ultimul meci direct, SUA a învins, în 2022, pe Panama, scor 5-1. SUA câștigă” are cotă 2.02.

Echilibru în Jamaica – Mexic

Jamaica și Mexic se înfruntă pe Stadionul Allegiant din Las Vegas pentru un loc în finala Gold Cup. În sferturile de finală, Jamaica a depășit, în weekend-ul trecut, pe Guatemala (1-0). De partea cealaltă, Mexic a învins pe Costa Rica (2-0) și a ajuns în semifinalele competiției pentru a noua oară consecutiv. Jamaica și Mexic au în lot jucători cu experiență internațională și ne așteptăm la un meci strâns între două echipe bine organizate în toate compartimentele. Nu excludem ca partida să ajungă în prelungiri. Egal la pauză sau la final” are cotă 1.75.

Biletul zilei (12.07.2023)

Biletul zilei (12.07.2023)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Joacă responsabil!

Agenții autorizate